Begåvningsreserven

2011-09-02, kl. 07.00

Ibland hakar man upp sig på petitesser.
Ledaren i Kuriren använder idag ordet "begåvningsreserven" för att beskriva att socialdemokraterna inte längre attraherar begåvade och kompetenta politikerämnen - att dessa numera dras till moderaterna. För mig är "begåvningsreserven" det motsatta. Och så lärde jag mig något denna morgon också - ordet har växlat i betydelse över tid.

Gårdagen var en riktigt bra dag - med lagom dos jobb och sen en rejäl träning - 3:e i veckan. Lägg till det ett trevligt och matnyttigt besök på kvällen och telefon från morbror Sture.

Gratulerar sonen idag - på 41 årsdagen. Minns vädret den dagen som vore det igår. Det snöade och snön låg kvar i flera dagar vilket gjorde att älgarna fick det svårt - kunde spåras av jägarna. Vi var fyra första gångs föderskor på salen - och tre av babysarna kom att gå i samma klass i grundskolan - förutom Jens, Kristian och Veronika. Skulle vara kul att veta var den fjärde tog vägen?

Det är förmodligen inte OA:s fel att jag tycker att NSD:s ledarsida är så urbota tråkig och ovass. Det är väl hans uppdrag att skriva såna här hyllningsartiklar till de egna - i detta fall ett tämligen mediokert kommunalråd från Haparanda. Och nidartiklar om motståndarna - centerns Annie Lööf i detta fall.

Aftonbladet försökte sig på ett scoop mot nämnde Annie - skönt med alla nya sociala medier så att motbilden också an spridas. Här Annies egen beskrivning - som rejält punkterar scoopet. Sen kan man ju tycka att reglerna är lite konstiga och kanske FÖR generösa?

Gläds åt Christian Olssons finalplats - blir spännande att se. Hoppas verkligen på en framgång för honom.

Apropå ord så har jag hittat på ett nytt "omsomning" istället för "försovning". Ja, det blev tyvärr en lite sen start idag också - nästan halvsex hann klockan bli. Men jag hinner nog till jobbet till klockan 09.00 ändå - och efter jobbet ska det bli veckans 4:e träning - måste skaffa mig lite plus på flexkontot för träning. Inser att det kommer veckor så jag inte får in 3 träningar - och snittet bara SKA hållas.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback