Dagen efter

2011-09-12, kl. 07.00

Så var det dagen efter. Efter den 11 september. Och visst hände det saker - både tragedier och glädje i stort som i smått. Vet egentligen inte vad jag tycker om att TV, radio och övriga medier frossade i årsdagen. Ju verkligen inget att fira - men måhända rätt att uppmärksamma på detta sätt? Och vi kunde ju själva välja hur mycket vi ville konsumera.

Själv är jag nyfiken på "svenska 11 september 2011" - 4
gripna i Göteborg. Men nyheten har halkat väldigt långt ner på Expressens nättidning. Mycket, mycket långt ner - misstänkt långt ner.

Förberedde för vintern igår - hjälpte kusinen med lite bärande av trädgårsmöbler. Men sen drog jag på fotbollsmatch. Kul att se PIF:s damlag - även om det i slutänden blev förlust på LF-arena. Men alla tillbehör fanns där; strålande sol, lotteri, hamburgare, kaffe i pappmuggar - vad kan man mer begära. Och bilen full med kvittrande och tjattrande tjejer runt tonårsåldern. Alviks IK fick nämligen äran att följa lagen in på arenan - Lisa fick PIF:s målvakt på sin lott - och Sara Göteborgs lagkapten.

Politiskt inte mycket upphetsande i dagens lokaltidningar. Gläds dock åt hela ledarsidan i Kuriren - huvudledaren som smular sönder SNS rapporten "Konkurrensens konsekvenser" - det hörs ju redan på namnet vart man ville komma. Finns anledning till glädje även över "gästen" som tar upp "Idol" - jag har klarat mig från det programmet - alla utom ett - och det fick mig att må riktigt illa.

Hade tänkt kommentera en hel del till - men nu mina vänner börjar det gå åska. Och då vill jag inte sitta vid datorn och alla kontakter jag har här.

Hinner dock berätta att jag ska till Kalix idag. Styrelsemöte med Kalix Folkhögskola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback