En liten mus iaf

2011-09-30, kl. 06.30

Luleå hockey skulle käka råttor igår - i alla fall enligt fansen på FB - anspelande på att AIK kallas för "gnaget". Nå glädjande nog blev det
en liten mus iaf - 1-0 på borta plan och 3 poäng. På väg mot listtoppen?

På toppen hamnade även denna bil som jag såg live igår när jag kom från Svartöstan. Drar lärdom att jag inte ska dra förhastade slutsatser - alldeles säker att det var rattfylleri - men enligt polisen handlade det om en punktering som fick dessa konsekvenser. Iaf en annorlunda rondellutsmyckning!

Ingen politisk krasch  en viss förväntan fick jag - låg bakom rubriken "Ögren kraschade". Så skönt iaf att han inte blev skadad själv - men bilen tydligen total kvaddad.

Stora nyheten igår förstås regeringsbildningen som jag följde med förväntan. Fick en "uppenbarelse" att det skulle bli överraskningar - men det visade sig vara fel. Det var nog Expressen som lurade mig när det skrev att Hatt lämnade regeringskansliet kl. 09.38 - bestämt och sammanbitet - utan vidare kommentar. Öppet för egna fantasier.

Ska bli spännande att följa Lööf - igår var det mycket vänta och se. Och något mekaniskt och förprogrammerat. I radion hörde jag henne förklara hur hon skulle skilja på sina roller. Uttala sig om allianspolitiken som näringsminister och företräda centerpartiets åsikter om partiledare. Låter sig sägas - men i verkligheten är det nog "tulipanaros".

Moderaternas fall - från en mycket hög nivå - är fokus när Synnovate presenterar septembermätningen. Vilket väl ger KD och Hägglund lite andrum - men nog är väl en ny regeringsbildning att vänta inom några månader? Och efter att ha legat stabilt mellan 6-8 procent - valresultatet - dippar FP 2% - så Jan Björklund kanske får vara glad att valberedningens förslag redan är i tryck?

Och så har det blivit tillökning "isi Strutz" - de nya ägarna av far och mors hus har fått en liten dotter - Madelene - den 24 september - allt enligt landstingets Webbisar.

Själv är jag rejält förkyld - dock ingen feber. Passligt nog ska jag till doktorn - rutinbesök - på morgonen. Synd bara att det inte finns nog bot för förkylning - bara tiden som verkar.

I eftermiddag bär det iväg mot Älvsbyn för minilandmöte - genomgång inför Landsmötet som äger rum i Karlstad 14-16 oktober.

Kommer hem i morgon eftermiddag. Om det inte kommer något blogginlägg i morgonbitti så beror det på att jag inte tar datorn med. Den som lever får se?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback