Frustrerande

2011-09-13, kl. 06.45

Frustrerande - minst sagt - att gång på gång bli utkastad från nätet. Kan undra om det verkligen är så att det inte finns något nät - eller om det är "usb-pinnen" det är fel på? Någon som har erfarenhet av telias mobila bredband?

Undrar om det kan funka att skriva i ett vanligt dokument – och passa på att klistra in då nätet är villigt?

Prövar väl.

Kalix igår funkade utmärkt – men jag tror aldrig jag kört bil i sånt intensivt regn. Hällregnade absolut hela tiden – både dit och hem. Och däremellan kom det en och annan intensiv skur. Tendens till vattenplaning – lite otäckt.

Trevlig planeringsdag – styrelsen tillsammans mer personal. Början till verksamhetsplanen för 2012.

Hann precis hem för att se/lyssna till Fråga Doktorn. Trött efter en heldag – fortfarande för mycket för mig – gjorde jag inte många knop på kvällen.

Den här dagen – tisdag – börjar jag med att gratulera morbror STURE i Bollnäs. Och alla andra Sture som jag känner. Några stycken – Larsson, Thurfjell, Bergman ( 2 stycken) faller ut från ”hårddisken”.

Ljummet väder mötte mig även idag – plus 13 – mulet men inget regn.

Känns som om
dammkatastrofövningen ligger i tiden - Luleälven håller hög nivå.

Apopå högt så ropar Kurirens etta ut: "Sossarna kör över nämnden" - 12 våningar blir 15. Vet inte om jag skrev det - men redan ett av tidigare uttalande av Petersen kunde jag läsa ut att det skulle bli så. Rätt intressant att det är Malin Konradsson, styrelseordförande för Lulebo, som också uttalar sig. Undrar hur många gånger Kaj Hedstig ska låta sig köras över?

På TV diskuterar de produktplacering - att fösöka få in smygreklam i filmer och TV. Har blivit ett nytt yrke och en ny nisch.

Hinner inte skriva mer idag - tar tid att ta sig in och ut. Måste hitta tid och gå till Telia och klaga.

Idag hinner jag dock inte - en arbetsintensiv förmiddag - mycket som ska hinnas med. Sen träning. Och 15.30 ska jag bli uppringd och intervjuad av någon som jobbar med kreativitet. Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback