Kvällsbetraktelse

2011-09-21, kl. 22.00

Kvällpigg - har sovit middag från 16.30 till 19.20, Greps av panik - klockan 7.20 - var säker på att det var morgon - tog några sekunder av panik innan jag fattade att det fortfarande var kväl

Blev jobb lite längre än tänkt idag - halvtvå. Det är allt bra att ha träningen som spärr - men idag var det träningsfritt. Var och klickade ut tågbiljett nere på station. Inhandling på Kvantum - träffade många bekanta - varav två möten resulterade i ganska långa samtal. En timme tog det minst - för att inhandla en halvliter grädde, några Satsumas och en flaska Fun light.

Och sen hamnde jag på Plagget i Gammelstad och kom förstås hem med tre klädesplagg. Dock på öppet köp så jag kan ångra mig. Orkar inte prova ikväll - hoppas jag "nyktra" till i morgon bitti så att något av dem går i retur.

Så mycket tråkigt och sorgligt som händer.
Per Unckel avliden. Sigtunabarnen mördade. Liten pojke i drunkningstillbud i Bredåker - lät allvarligt med honom. 73-årig fiskare hittad död. En eventuellt oskyldig skickas i döden i USA. Med mera - med mera. Inte underligt att himlen gråter - regnet det bara öser ner.

Fast jag vann 5 kronor på Keno kväll - det gäller att glädjas i det lilla.

I morgon jobb som vanligt på förmiddagen - har planerat exakt vilka jobb som ska göras. Effektivitet. Sen träning - och kanske fotboll på kvällen - Alviks 95/96 mot Sävast - på Bodens nya arena. Fast Sara är eventuellt justerad - vet rackarna om jag åker om hon inte spelar - det är inte ens hennes riktiga lag.

Nu tandborstning och sänggående - få se om jag kan pricka 04.30 i morgon. Min "vaknaklocka" brukar ju vara lika pricksäker som Skalmans sovklocka. Hoppas den är ruckad i rätt läge nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback