Morgonens undran

2011-09-01, kl. 06.30
 
Undrar vem i hela världen jag kan lita på? Minns inte riktigt vem Mikael Wiehe tvivlade på. Men själv får jag dåliga vibbar då det stjäls från
låsta skåp hos polisen där bara polisanställda ska kunna ha nycklar. Och LCHF-metoden sågas då det bevisats att köttindustrin ligger bakom forskningen.

Och då undrar jag förstås vem som står bakom all fakta som presenteras i dagens ledare i Kuriren. Som pläderar för att konsumtion av svenskt kött skulle vara så mycket mindre klimat påverkande än annan. En anledning sägs vara att vi i Sverige inte använder oss av svedjebruk - men uppenbarligen har vi då gjort det - för "svedjan" finns ju som benämning på området i nästan varende by.

En riktigt bra dag igår - trots - eller snarare tack vare tandläkarbesök. Välskött tandkött och ingen tandsten. Faktiskt så bra att han konstaterade att han gör ingenting - och tog 510 kronor. Och det är väl mycket överkomligt i tandläkarbranschen.

Ovanpå det en väl genomförd träning - med mycket svett. Och jag kunde konstatera att lite andfådd blev jag. Och förvissa av oss ska det vara en förutsättning för att öka förbränningen av fett enligt en forskning jag hörde om på radion. Den påstod också att vissa av oss var mer känsliga för att äta fett - dvs där LCHF inte fungerar. Och då fick jag det bekräftat.

Nya trenden inom viktminskningen är att sova mycket är bra - så min 4 timmars middagsvila igår plus en nattsömn på 5,5 timmar sitter fint. Vågar mig nog snart på vågen.

Ledaren i NSD - en av dem iaf - är intressant idag. OA vill att vi ska lyssna på professorerna som konstaterat att av 7,9 procent arbetslösa är det bara 2,9 procent som täcks av a-kasseförsäkringen. Nu nöjer sig OA uppenbarligen med att lyssna och förslår inga åtgärder. Låt mig då tipsa om ett gammalt folkpartiförslag - obligatorisk a-kassa. Då skulle vi fånga upp alla unga som inte hunnit kvalificera sig för a-kassa. Och kanske är det så att en del av de som då står utanför är såna som kastats ut för att de ägnat sig åt sidoverksamheter - kriminalitet?

Min morgonddejt med datorn måste sluta nu - har tagit en himla tid för det mobilabredbandet har kastat ut mig gång på gång. Men det lär bli en besvärlig dag idag - så det är väl bra att jag fått träna att tygla temperamentet. För enligt Kurirens horoskop tror jag på en smidig dag - men en kund eller klient kommer att se till att det blir annorlunda.

Hoppas dock att kunden/klienten inte rubbar planen på jobb och träning. Och gratulera Samuel (Hedlund) på namnsdagen hinner jag iaf med. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback