Pang på!

2011-09-22, kl. 06.30

Pang på rödbetan - dvs gårdagen skrev jag om i gårkväll.

Undrar så mycket jag - var kommer det uttrycket ifrån - "
pang på rödbetan"?

Igår hade jag en besynnerlig känsla av att det var någon form av bemärkelsedag - förutom då att det var internationella fredsdagen. Sent igårkväll kom det - farbror Sven (kusin Kerstins pappa) hade födelsedag. 103 år skulle han ha fyllt. Han lämnade oss dock redan 1986 - allt enligt mors "blombok" som innehåller det mesta om födslar och "dödslar".

Odiciplininerad start även denna dag - 05.20. Himlen gråter inte idag - trots allt elände. Men kändes som om det var en viss beredskap för regn.

Dödsdomen i USA verkställd - hävdade in i det sista att han var oskyldig - och mycket talar för att så var fallet. Undrar hur "bödlarna" känner för det?

Illa för den lilla pojken i drunkningstillbudet. Och ingen klarhet i försvunna personer. Inga bovar gripna - Långträskrånet bland annat. Nog finns det anledning för himlen att ha den beredskap för att "gråta" som den verkar ha.

Blir väl mycket om centern och "regimskiftet" idag. Hörde/läste något om att centern förlagt stämman till Åre för att det skulle vara tillräckligt glest för att passa landsbygdsprofilen - samtidigt så trendigt att det också passar "stureplanscentern". Ganska fyndigt.

Ska se om jag inte kan gå in och komplettera med ett dagsinlägg på bloggen. Finns ett antal artiklar som jag minns att jag ville kommentera. Bland annat om SKL:s översyn gällande politikerpensioner - efterlängtat. Artiklarna är inte länkbara än - men förhoppningsvis hittar jag en "blogglugg" senare idag.

Annars är dagen sig lik. Jobb och träning. Och så får vi då se om det blir fotboll i Boden eller att följa Luleå Hockey matchen - undrar om den går att köpa in sig på någonstans?

Nu ska jag prova mina nyinförskaffade kläder. Ha en bra septembertorsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback