Pseudodebatt

2011-09-03. kl. 07.30

Typiskt norrbottniskt - istället för att glädja oss åt att LKAB fått ett ess som styrelseordförande - bekymrar vi oss - iaf en del - om vad som kan hända med LKAB - om 100 år. Fascineras av denna övertro på staten (staten det är...?) som finns i det här länet. Samtidigt som vi klagar att staten bara roffar åt sig och inte satsar som vi vill.

Med detta i bagaget från gårdagen - var det skönt att börja dagen med Lotta Gröning -
"Bara möjligheter.."

Så blev det lättare att stå ut med OA - som bara ser svårigheter. Skulle man kanske kunna tänka sig att ledarskribenterna - även de ordinarie - skulle byta plattform för några dagar. Kan Lotta Gröning skriva i Kuriren skulle väl OA också kunna göra det.

En dag igår - bland annat med veckans 4:e träning väl genomförd - skulle toppas med fotboll - förväntade mig seger mot Ungern. Dock utnyttjade jag tiden med fotbollen till att fixa en god paj - "Paj-Marianne". Tyvärr förstörde det veckans annars framgångsrika diet.  

Prioriteringen på Kurirens nättidning är just nu - fotboll-hockey-hockey. Men en glad nyhet sen - porten til Luleå (och fjällvärlden) är nu invigd och finns i Sunderbyn. Och där ska jag "landa" den 9 oktober efter en tågresa från Norrköping.
Den goda nyheten finns förstås också i NSD.

forts i nästa fönster















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback