Så länge skutan kan gå

2011-09-11, kl. 08.30

Fanns nog någon anledning till att jag de två senaste dagarna har nynnat på
"Så länge skutan kan gå.., Tänkvärd text - då små futtiliteter som att det mobila bredbandet kastar ut mig känns som just - futtiliteter.

Idag på morgonen fick jag besked om att en mycket god vän drabbats av en hjärntumör. Tydligen opererbar och han har lurat döden förr. Så hoppet finns.

Blogg är färskvara så vad jag tänkte skriva igår när nätet jäklades minns jag inte. Och inte så mycket av vad jag gjorde igår heller. Tvättade 3 omgångar träningskläder för kommande veckas behov. Var på fotbollsmatch på Bergnäset - där Saras lag förlorade med 5-0 - mot ett lag - Bergnäset - där de har många skolkompisar - tur att det vann hemmamatchen tidigare i år. Var faktiskt till jobbet också en sväng - kände för att färdigställa prel.bokslutet som ska presenteras för styrelsen på torsdag.

I morse ställde jag om alarmet från söndagstid 05.30 till 07.00. Och missade därmed att hämta in DN till kusinen - det hade hon hunnit göra själv. Har börjat sova ännu mer de senaste dagarna - jag undrar om det är det undermedvetna som tagit till sig att man ska sova mycket för att minska i vikt.

Lokaltidningarna har inte särskilt mycket nytt på sina nättidningar. Lite fylla, lite misshandel, mycket sportresultat. Och så lite "11:e september" så klart. Och Engman vann igen - i Finnkampen.

Inget att läsa på andra nättidningar heller - "bara" 11:e september. Och så förstås en "extra" rubrik om förberedelse till terrordåd i Göteborg - nästan så man inte tror det är sant?

Får avsluta med lite roligare saker - som att gratulera Berndt Westbrandt som fyller 70 år idag. Och dagens namnsdagsbarn Dagny och Helny. Och Tord som hade namnsdag igår får hänga med.

Här är det en dimmig dag idag - www.yr.no har lovat sol - hoppas den kommer så trädgårdsmöblerna torkar så vi kan bära in dem.


Kommentarer
Postat av: Dagny

Kom på att jag hade namnsdag idag. Gick in på Ylvas blogg och fann det jag hoppades: En gratulation på namnsdagen. Tack, du håller bra koll på dagens namn

2011-09-11 @ 23:08:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback