Strandsatta?

2011-09-23, kl. 07.30
tt
Kan undra om Thomas och kommunstyrelse/väntortsgänget kommit hem från Hindersön än? Lite svårt att tyda Ninas logg på FB - och Thomas ännu svårare - för han skriver aldrig något.

Själv somnade jag om på morgonen - lite medvetet för jag ska jobba på eftermiddagen idag. Dock hade jag inte planerat SÅ lång sovmorgon. Men jag hade ljuvliga drömmar - även om innehållet försvann så fort jag satte fötterna utanför sängen. Möjligen för att smärtan under fötterna blev markant - dock mycket bättre än igår. Viss förkylningstendens kan också ha bidragit - dock såg jag på TV att en idrottstjej utvecklade teorin om olika sorterns förkylningar - den som bara består av lite snuva och slem - och den som verkligen sitter i kroppen. Jag tror bestämt jag har den förstnämnda.

Hörde på morgon-TV om att mannen som omkom vid Bönbron
äntligen bärgats. Skönt för anhöriga - måste ha varit olidliga dygn.

Om vi fortsätter förbi Bönbron så kan jag konstatera att Kurirens ettan nyhet är att "Ishallen hotas av stängning" - i Gällivare. Medan NSD kommer med något som åtminstone är en riktig nyhet för mig - att flygplatsen ska byggas ut. Dock inte länkad än - det är däremot tjatet om serverhallarna - vad less jag blir på alla spekulationer!

Hör på TV om politikerpensioner - Kuriren hade en artikel om det igår - och även riksmedia speglar frågan. Men jag hittar inte artikeln om Billström - men Kurirens ledare skriver om det idag iaf. Detta med att sätta sina inkomster i bolag upptäckte jag redan då dåvarande landstingsdirektören Öhman kvitterade ut en fet fallskärm - och sen hade välbetalda jobb - vars arvoden/lön förmodligen gick in i bolaget. Vilket borde betyda att tex Bodens kommun medverkade till skatteplanering?? Stolt iaf att mitt opionionsarbete flyttade fram pensionsåldern i Luleå till 60 år - när jag började var den 40 år!!!

Undrar om vi har några "Billströmmare" bland Norrbottens och Luleåpensionärerna som radades upp igår?

Nu fick jag bud om att jag är transportjour strax efter klockan 10. Bäst att rappa på då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback