Aftonposten

2012-04-09. kl. 07.30

Tur att min blogg som inte har något namn - annars skulle jag nog få förslag på namnändring - till Aftonposten. Det är som sällsynt att det är några riktigt tidiga morgonar här. Men nu har jag lärt mig snoozandets ädla konst dvs hålla igång ringfunktionen med jämna mellanrum. Dock måste jag lära mig att gå lite längre perioder - lite jobbigt att ställa om var femte minut - idag från kl. 5 till 06.30.

Verkar inte som om kuisnen från någon DN idag - undrar om det bara är utdelningen här på vischan man inte tycker sig ha råd med? Det är som ingen ordning - igår på påskdagen förväntade jag mig ingen DN men då km den - men idag är lådan tom - två resor upp och kolla.

Ljuvlig dag igår - många lata timmar i solen - och jag har faktiskt blivit brun. Och så blev jag bjuden på både tolvkaffe och middag - hembakta mandelskorpor - MUMS! Och till middag repriserades påskalammet med för dagen rostad potatis och broccoli. Och lite till.

Och så lite nytta ovanpå allt - producerade två deklarationer inkluderande bokslut - modell enklare.

Ingen TV alls igår - så något isolerad känner jag mig efter två dagar då bilen inte lämnat Berigårn.

Men idag blir det faktiskt en repa till jobbet - kommande vecka blir intensiv - med bland annat besök av revisorna. Känns som om den måste organiseras väl för att gå i lås.

Nu ska jag ta mig en repa till på nättidningarna - har det hänt något som jag bara måste få kommentera så återkommer jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback