BINGO!

2012-04-08, kl. 08.00

Yes - tidningen i lådan idag - i kusinens, Hade fått för mig att det skulle vara hyfsat rättvist dvs att hon också skulle bli utan tidning - bara ha förmånen en extra dag. Men för säkerhetsskull och för att kolla temperaturen så gick jag en repa med en soppåse och kollade samtidigt lådan - och där minsann låg den. Och minus 7 grader ute - men stålande sol idag igen. Undrar hur jag ska kunna mobilisera för deklaration på övervåningen?

Men BINGO står för att
Skellefteå nu är i hockeyfinalen - 3:e året i rad. Och mot Brynäs passar mig utmärkt - då blir det inga kluvna lojaliteter.  Brynäs har ramlat ner från pallplats i favoritslagsligan - tyvärr har väl ett av pallplatslagen . Djurgårn åkt ur - hur är det är det klart med det än?

Bara lägga gårdagen till högen av bra dagar. Blev träning - var där strax efter åtta - och superlite folk - ska nog bli fler lördagsträningar om de öppnar 8 även vanliga lördagar? Sen blev det besök på urmakeri och Kvantum - fast i omvänd ordning. Fjädervippor till utepåskriset gick jag bet på slut på både Kvantum och Tiimarii - de senare hade rosa - men vem tusan till ha rosa vippor?

Sen blev det sol i massor vid häbaret - och 12-kaffe med morotskaka (känns som jag skrivit det redan men det måhända var på FB?). Dagen toppades med en superb dammiddag hos kusinen - påskalamm med tillbehör.

Ska man tro lokaltdiningarnas nätupplagor så har inget hänt här - nyheterna på menyn på NSD har alla datum 7/4 - men en lite skoterolycka från igårkväll har man med. Tyvärr lär det väl bli fler liknande.

Vaknade klockrent 04.30 idag - men har snoozat fram till klockan 7 - måtte vara pervers som gillar att få somna om i små doser - så där 10-20 minuter i stöten.

Idag ska jag försöka samla ihop mig och ta några timmar uppe hos kusinen med deklarationsarbete. Måste göras - men det kommer bli svårt att slita sig från solen. Verkar som om vi begåvats med landets bästa väder? Njut!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback