En snabbis

2012-04-19, kl. 06.00

En snabbis in på bloggen - alltid i tidsbrist numer. Idag har jag dejt med Ulla P på expen kl. kvart i åtta. Iof har hon fått besked att vänta i hallen om jag blir någon minut sen. Har iaf besiktat vädret idag och befunnit att det nog ska gå att ta sig till jobbet - med sommardäcken - även om det ser lite fruset och isigt ut.

Tror dessutom alldeles flaggorna vajar lite extra i Boden idag. Kan undra om inte min au-ordförande Carola fyller idag - yes - idag hinner hon upp mig - 64- Grattis.

Och så fyller Maggan - som man inte fick kalla henne 79 i dag. Margareta Boström som jobbade hos oss i många år - och som nu bor i Boden. Grattis.

Det funkade bra med bussen igår - 08.10 från Folkhögskolevägen och åter från Prästgatan 16.11 - fast hem var den något försenad - bussen.

I övrigt var det väl en lite medioker dag - fick inte så mycket gjort som jag hoppats på. Och kvällen ägnades åt sovning. Fortfarane uppdämt behöv av sömn?

Noterar några små gladisar i tidningarna idag - TV-licensen skrotas. Hörde väl om det igår - men lite kul eftersom det är en fråga som vi drivit från fp-norrbotten riktigt länge - Anders Axebark - om någon minns honom - motionerade till landsmötet och fick gehör.Och DET är länge sen!

Gläds också åt ledaren i NSD - signerad Torsten Nilsson - där han oförblommat erkänner det fulla ansvaret för socialdemorkaterna för vapenbyken med Saudiarabien - avtalet 2005. Det fråntar förstås inte regeringar och försvarsministrar därefter för ansvar - glad iaf att tillhöra ett parti som var emot redan 2005. Även om vi också har ett ansvar för att frågan/debatten inte hållts levande! Inte länkbar.

Från TV:n ljuder ytterligare en gladis - lagen om parboendegarantin tas idag - själv trodde jag förstås att den rättigheten redan var införd. Men byråkratins kranar mal långsamt.

Sp hoppas vi på en gladis ikväll också - att Skellefteå gör det - tar trejde raka.

Nu hinner jag inte mera än att gratulera våra namnsdagsbarn Olaus och Ola. En fd partiledare i särskild åminnelse.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback