Gått snett

2012-04-15, kl. 08.00

Fredag den 13:e gick väl utan större problem. Men sen har det verkligen gått snett. Först trodde jag att Northlands lördagsmatch var hemma. Och när det väl kom till match så förlorade de - mot all min planering. Och matchen gick samtidigt som hockeymatchen Skellefteå-Brynäs och "olyckan" smittade. Har nu läst i Expressen att
Brynäs målet borde har dömts bort.

Igår ägnade jag förmiddagen åt lite städ och sen en riktigt rejäl promenad i byn. Först över Kläppen - ovanför skolan - sen ned till byn för att äntra Mariebergsvägen-södra Hammarenvägen till norra dito och sen Folkhögskolevägen. Kråkbergsvägen=hemma på Berigårn. Kan väl bli en så där 6 km. Det tog faktiskt 1 timme och 45 minuter men det berodde inte på att jag gick så där särskilt sakta utan att jag tog små solningspauser. Skönt var det - både motionen och solningen.

Sen drog jag mot Alvik/Långsnäs och fixade fyra deklarationer med mindre bra resultat för deklaranterna - mycket extra pengar till Skatteverket.

TV-basket på Västbacken - åt helsicke - se ovan och denna länk.

Både åt helsicke och snett är väl att ingen av nättidningarna förevigt att vinterna har kommit tillbaka. Igår var det lågskor och kavaj som gällde. Jag smålog åt snökaoset på annat håll i landet. Men när jag blickade ut i morse (ja, jag så väl tendenser redan i natt) så var det helvitt och jag tänkte att gamla sanningar håller än - skrattar bäst...

Lite svårt att veta vad man ska göra med snön. Förvisso 1 till 2 decimeter - men känns lite överkurs att skotta. Den borde ju tina undan under dagen. Och skottar man så drar man med en jäkla massa grus. Ett litet tramprally kan vara alternativet.

Om du har namnsdag idag kan du väl höra av dig - får ju ingen info på tidningslösa dagar. I mors Blomsterkalendet finns ingen viktig person som fyller - men tre namnsdagar; Patrik, Patricia och Percy. Men boken är tryckt 1989 och mycket namnsdagar har flutit omkring sen dess.

Ha en bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback