Heja Jonas!

2012-04-25, kl. 06.00

Ont om tid är det gott om. Idag ska jag fixa till en enklare frukost till Emil som kommer med tåg från Stockholm. Förefaller som om tåget är i tid - tom tidigare än tabellen. Ska anlända 08.10 - men enligt sajten "kommer tåget i tid" så står det 07.48 - men inte som någon avvikelse

Ska alltså vara på jobbet jättetidigt - som i fornstora dar - nästan.

Idag har Markus namnsdag - grattis alla.

Igår var en hyfsat problemfridag - trots horoskopets siande om motsatsen. Började med trevligt besök av Bensby-Knutte. Fast egentligen började det med att Anne ringde från tåget och ville bli hämtad och förd till Lifecenter ute på Porsön. Vid lunch sprag Jens förbi och drog iväg med Thomas ut på lunch.

Och tro det eller ej - trots kallt slabbväder tog jag mig runt blodomloppet. En hel timme tog det- men det berodd på många trevliga möten efter vägen. Och det är väl det som är meningen med livet? Vid 15-tiden dejtade jag Anne och Dharma igen - och sen bar det iväg hem.

Och dagen har börjat bra idag - så glad jag blev över dagens ledare - heja Jonas. Finns väl ingen anledning att hockey VM 2014 ska äga rum i diktaturernas diktatur - Vitryssland. Har sett några tama protester tidigare - men varför drar inte någon av våra "drakar" igång en rejäl kampanj för att få det flyttat.
"Diktaturens kreatur" - ledarens rubrik - är väl iof lånad av Olof Palmes berömda jultal?

Ja Kurirens ledarsida var rena orgien i glädje - "Pensionärsparty" - såg faktiskt det "sticket" på nätet redan igår - men fortfarande är det ju så för oss gamlingar att trovärdigheten blir större då vi ser deti tryck på papper. Och nu är det sant - vi kommer att få nubbe till sillen på hemmet - utan krångliga tillståndsansökningar - om jag nu förstått det rätt.

Ledarsidan - det var tvåan det - men på ettan har Kuriren att kyrkans nya roll är ren fattigvård. Allt fler som har mer månad än pengarna räcker till - och söker sig till Kyrkan för att få mat.

NSD har nyheten om att Esa Rano som hittades död för två veckor sen inte alls dött en naturlig död - nu utreds det som ett spaningsmord. Obduktionen visade på en pistolkula inne i huvudet. Jodå - den nyheten fanns ute på nättidningen också. Förstod väl det - måste visa att man nosat upp något som inte Kuriren hunnit med. Heja Tommy!

Ja då får jag börja med duschen nu om jag ska hinna i tid. Fattar ni -tåget sägs komma i tid - bara för att jag inte haft något emot att det var någon halvtimme sent.

Inomhusträning idag - skriver bara för att pressa mig själv!

Ha en bra onsdag!

Kommentarer
Postat av: Jonas Grafström

Kul att du tycker om den Ylva! Kände mig riktigt nöjd över dagens sida.

2012-04-25 @ 11:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback