Lära och leva

2012-04-12. kl. 06.10

Dåligt slut på en annars ok dag - igår. Damkronorna föll, Northland föll. Och dåligt med rapportering från basketen. Fast möjligen var det jag som var dålig på att söka informationen?

Men på Kuriren sökte jag -
Matchen direkt - tänkte jag förstås på. Men inte - knappt uppdaterat i menyraden. Och då tänker jag ju på "lära och leva" dvs leva som man lär - när Kuriren idag upprörs över att IFK Luleås inbjudan till bollek bara gäller småkillar - inte tjejer. Upprörande - javisst - men egentligen så speglar det bara verkligheten - liksom att Kuriren knappt rapporterar från dambasketen - trots att det faktiskt är Sverigefinal!!!

Den här dagen har verkligen börjat dåligt också - ett mail från partikansliet satte känslorna i svallningen. Nä - inget politiskt - men väl organisatoriskt. Kan konstatera att vår partisekreterare inte förstått någonting av träffen i februari.

Idag är jag rejält splittrad - ska hämta "barnen" på Kallaz 09.30. Swedavias hemsida ligger nere så jag vet inte ens om "amerikaplanet" är i tid. En timmes marginal till Luleå flyget Lugnar mig något att sista striden om Kalix sjukhus ska sluta med siffrorna 40-31 - allt enligt rubriken i dagens NSD - så om Jens blivit kvar i USA så blir det iaf ingen dramatik i omröstningen.

Revisorerna ska komma kl. 10.00. Thomas tar hand om dem utifall jag blir lite sen.

Håll tummarna för ansvarsfrihet idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback