Och så vädret

2012-04-06, kl. 08.00 (nästan)

Vilodag för DN - har för säkerhets skull varit till lådan och kollat - så jag tror det blir bloggfritt idag också. Har varit runt och kollat lite - och hade just bestämt mig för att skriva att det inte fanns något som helst nytt. Men då ramlade jag över den Sifo -
kallad Aftonbladet/Sifo.

Kan den konstellationen betyda att man beställt den för att man förväntade sig det resultat som blev - som möjligen kan resa nedslagna socialdemokrater från sofflocket. Mig förvånar inte sossepartiledarens hyfsade förtroendekapital - bortsett från en kort period sahlin/juholt så har de väl antingen varit etta eller tvåa. Det som möjligen förvånar är vägen dit  - SL har ju min gud inte synts särskilt mycket.

Gårdagen var helt perfekt - först en rejält träning - besök på jobbet - mycket kort - Kvantum och sen hem. Väl hemma blev jag bjuden på 12-kaffe med morotskaka - hembakad förstås. Kämpade en stund i solen. Öppnade dörrarna på bilen och riggade solstolen mellan där för att få lä - men den rackarnas solen gäckade mig mest hela tiden. Halvfyra utspisades jag med grönssakssoppa med ägghalvor - mycket gott. Men nästa gång med vankas soppa ska jag toppa den med ostflarn - små högar av västerbottensost på smörpapper - 5-8 minuter i 225 graders ugn. Recept från Allas veckotidning som jag läste igårkväll.

Allt nog - klockan 18 var vi på Örnvik och lyssnade till föreläsning om islam. Otroligt intressant - en tredje gren - inte shia eller sunni - något på A och det finns en församling i Luleå som jag faktiskt tror att jag besökt.

I mors "blomsterkalender" från 1989 - där dagliga göranden och låtanden ska föras in - har Vilhelm, William och Willy namnsdag. Något födelsedagsbarn har hon inte fört in för dagen. Men jag gratulerar namnsdagsbarn.

Och eftersom jag är född på en långfredag kan väl detta som vara min reservfödelsedag. Ska iaf leva den som om det vore. Gör ni det också - man vet ju aldrig.


Och så vädret - det kändes rejält kallt - koll på trmometern säger minus 8 i skrivande stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback