Packad och klar

2012-04-17, kl. 06.45

Har varit ut i stallet och är nu packad och klar för att ge mig av. Vissa associationer med Josef och sökande efter födelseplats. Och ja - jag har varit i en riktig spillta - där vinterförvaras mina sommardäck. Där var tidigare både Annviadal och Frisco Speeds hem. Och kanske ytterligare någon av farbror Svens hästar som inte namnmässigt gjort något intryck på mig. Men nu är däcken i bilen och 9.15 väntar dom på mig.

Apropå namn så har Elias och Elis namnsdag idag. Och avryck gjorde han Elis Baltzari från Kompelusvaara. Gammal folkpartikämpe som lämnat oss för många år sen - men som starkt lever i minne för oss som hade förmånen att arbeta tillsammans med honom. Nu hoppas jag att alla unga Elis och Elias firar sin namnsdag ordentligt.

Mycket man häpnar över. Utredning om
präst som haft med stasi att göra ska återupptas. För mig känns Stasi som forntid så jag har svårt att ta in att någon nu verksam person kan haft med dem att göra? Men som vanligt är jag väl vilse i tidspersopektivet.

Och nog höjer jag på ögonbrynen när drograttfull läkare inte tappar legitimationen - och det må jag väl kunna acceptera - men att han inte fälls för att ha nyttjat utskrivningsrätten förefaller märkligt. Är det journalistiken som utelämnar några väsentliga uppgifter eller är det så här galet?

För övrigt "anklagas" vi på sociala medier att ge en för glättig och lycklig bild av tillvaron. Föranleder mig att berätta att jag är mycket missnöjd med gårdagen. Ingen invägning på Viktväktarna - skyllde på ett besök - men sanningen är att det inte alls går nå bra. Upp 0,6 förra gången (efter 4 veckor) och inte skulle det då ha varit minus igår heller. Ingen träning blev det heller.

Men annars var det mest kul - två herrbesök på förmiddagen - kan man inte klaga för. Och enligt dagens horoskop vänder jag bort blicken för ett trist litet problem - och på sätt och vis gör jag rätt, säger stjärnorna.

Så det är bara att trampa på. Jobb och träning hoppas jag på idag. Och ett minimalt och nyttigt intag av näring.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback