Vuxit ur?

2012-04-26, kl. 06.30

Första undringen idag - har vi vuxit ur
Piteå Summergames - med tjejer födda -97 och -00 är det väl risk för det. Och så var det det där med särskrivning. På Kuriren Sport rubricerar man bara med Summer Games - vilket kan dra ner kommunens sponsring till projektet. Men ska det verkligen särskrivas - Piteå Summer Games? Jaha!! Avdelningen onödiga undringar.

Lång arbetsdag igår - FÖR lång - även om tempot var lågt och segt. Men kan nog finnas anledning att ta till mig uppmaningen i Kurirens horoskop om att sakta farten - istället för att ställa mig på gasen. Jojo! Men trots att klockan hann bli nästan 17 så stannade jag iaf till vid Pontus och körde mitt träningspass - nr 2 i veckan av inneträningen.

En annorlunda morgon - tidningarna hämtade klockan 05.00 - inte så konstigt i sig - men hämtade av kusinen. Som precis nu i denna skrivande stund rattar iväg sin gamla Volvo mot Piteå. Knäbyte på G - fast inte inläggning idag.

Förundrad blir jag ju - att både poliserna och en läkare lyckats missa att Esa Rano var skjuten i huvudet. Det för ju tankar till att man behandlas olika beroende på var i hierarkin man befinner sig. Till och med när man blir mördad.
Ser ni vad jag ser - iaf på fotot på papperstidningens första sida - Kuriren - ser man en skylt och kameraövervakning. Väcker två frågor: hade Eso övervakningskamera? Eller har polisen ordnat med det nu i efterhand ? Och är skylten verkigen ett myndighetsmåste? Eller bara för att ytterligare hålla borta nyfikna?

Var lite svårt att hitta "Eso" i NSD - hade ersatts av en hetare nyhet om en gruv-vd som anklagas för sexköp. En gruv-vd - hur många norrbottniska såna finns det?

Borde väl fortsätta skriva - med tanke på att bromsa - men det är mycket att stå i idag också - och klockan är redan över 7.

Terese och Teresia har namnsdag idag - grattis.

Idag har Kommunförbundet stämma i Arvidsjaur. Men eftersom jag har besök från Stockholm och stämma med Brf Tigern ikväll så har jag avstått det.

Förstår när jag lyssnar på TV:n att det finns viktigare fotboll är PSG. Real Madrid och något annat lag - vet inte ens vilket jag skulle hålla på.

Ha en bra onsdag - fast torsdag ska det vara. Var tvungen att stanna upp och fundera.

Kommentarer
Postat av: Helen

Finns väl bara ett två-tre "kända" gruvchefer att välja på...

2012-04-27 @ 09:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback