Anfall - bästa försvar!

2012-08-18, kl. 07.30
 
Vilken (S)amling - 3 riksdagsledamötet, 1 fd riksdagsledamot, 1 eu-parlamentariker - med flera. 10 kändi(S)ar - alla inblandade i utredningen om SSU-fusket - länet och Piteå.
 
Lite ogillar jag journalistiken - men det kanske kommer mera. Av dagens artikel framgår inte på vilket sätt en del av dem är inblandade. Lars U är här presenterad som ordförande Piteå-tidningen - vilket väl inte borde vara något skämmigt i den här härvan.
 
Blir däremot smått galen när jag läser Carina Sammelis "mitt namn har missbrukats" - när sanningen är att hon själv skrivit på - möjligen utan att veta att det var fusk - men hennes ansvar att kolla det - det är därför man skriver på. Verkar som om Carina - och inte bara hon - anammat tesen om att anfall är bästa försvar. För i NSD kan vi läsa att SSU-bidrag ska betalas tillbaka. Ja - fattas bara annat. Undrar bara hur det går med återbetalningen från Leif Wikman? Fd socialnämndsordföranden som tillskansat sig dubbelbetalt på ett otillbärligt sätt?
 
Fredagen avlöpte bra - blev ett kort arbetspass på förmiddagen - och sen hem. Det som skulle bli halstrad strömming i pergolan fick flyttas upp till Kerstin - en riktigt regnskur blev det - men bara på en halvtimme. Sen sken solen igen - och jag sussade gott i solstolen. Sen blev det suss i os-sängen" - framför TV:n och DN-galan.
 
Idag skulle jag stiga upp tidigt - men klockan hann bli halvsex innan tidningarna hämtades. Som jag skrivit ovan så är det en mastig arikel - pruffad med feta rubriker på ettan - och förmodligen på löpet - om bidragsfusket inom SSU. NSD har lika maffig rubrik om "Skadliga gifter i surströmming" - ingen nyhet alls. Ett krav från EU att vi upplyser om att all strömming (fet fisk) inte är så nyttig - framförallt att kvinnor i fertil ålder inte ska stoppa i sig alltför mycket.
 
Assange skulle jag förstås kunna skriva mycket om - delar väl inte i allt det Lotta Gröning skriver - är väl knappast svenska rättväsendet som styr upp den massiva mediabevakningen? Och att skicka poliser till London för förhör tycker jag inte är okej, OM det skulle besluta om åtal då - ska vi skicka över en filial av rättsväsendet då?
 
Nä nu gratulerar jag Ellen och Lena som har namnsdag. Och funderar vidare på hur jag ska få plats med städ, tvätt, sol, träning fönsterputs, god mat idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback