Berömvärt

2012-08-20. kl. 06.30
 
Berömvärt av NSD att bedöma nyhetsvärdet lika för nät- resp. papperstidning. "Strikt strandskydd" -ettan nyhet i papperstidningen - platsar även på nätet - och är därmed länkbart. Bra början på den här dagen - som annars uppvisade endast plus 3,5 - men blå himmel och strålande sol.
 
Helgen har väl varit berömvärd på sitt sätt - någon form av sanering har pågått.Rum för rum - med stora drag som fönsterputs och mindre drag som kylskåpsstäd. Och med små brejk för både det ena och det andra. Igår eftermiddag fotboll. Saras Alvikstjejer mot Svartbjörnsbyn - 4-0 - vilket ujämnar matchresultatet dem emellan - strykförra gången med samma siffror.
 
Bernhard och Bernt har namnsdag - grattis.
 
För att återgå till tidningarna så toppar Kuriren med att det är konkurrens om eleverna till gymnasiet. Och polisen fick dra upp en ful fisk - som hoppade i från BBB. Vidaretransport till Gbg.
 
Me bäst i dagens tidningar är debattinlägg signerat Helen Doktare. En uppgörelse med Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Inlägget präglas av stor insikt i systemet - och efter att ha följt ett fall initerat och i detajl och några andra mer perifert kan jag bara instämma i kritiken. Hanteringen präglas av ett godtycke som inte hör hemma i en rättstat.Hoppas Helen nu sprider sin artikel vidare - tillexempel till tidning NU!
 
Ska försöka komma mig till jobbet till 8 idag. Och kommer nog att få förlägga min arbetstid utspritt över hela dagen. Det blir en del brejkar; skjutsa Sara 9.30 - och event. tillak timman efter. Viktväktarna 11.30. Träning kl. 13.00. Hämta in Sara till stan där hon ska vara kl. 15. Och då får jag väl göra en summering av hur många timmar jag fått ihop .- och om jag rensat bort det mest akuta göromålen.
 
Tänk er - det är måndag igen - ta hand om den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback