Första parkett?

2012-08-28, kl. 07.00
 
Stor dag idag - kollektivansluts till "tidslinjen" på FB. Mycket märkligt med denna förändring av statussidorna - ingen vill ha den - men alla tvångsansluts allt efter. Och hur i fridens dar för man en dialog med FB - dom bara finns där bakom och rycker i olika trådar.
 
Inbrott har det varit på Robertsviksgatan - är väl Mediahusets hemvist. Har tidningarna haft det här inbrottet på första parkett? Undrar vilken hänsyn man tar då man inte anger vilket företag det är?
 
Inte bara första parkett - utan rena gräddhyllan verkar minsann vara reserverad för Leif Wikman. I förra "såpan" sopade Karl P vida omkring G- Sandberg fick backa med den extra pensionsförsäkringen, Kjell Mickelsson fick gå. Partikamraten Eva Bergström fick löpa gatlopp - och kommunen tappade en duktig landsbygdsutvecklare - Camilla Hansen - som fick nog av Karls påhopp.
 
Och vad händer då med Leif Wikman. Alldeles för milt uttryck från media - utnyttjat ett kryphål. Gossen ifråga har i högsta grad varit delaktig på reglerna utformades - visste mycket väl att allt över två prisbasbelopp ska avräknas. I min värld är Leif agerande utstuderad girighet på gränsen till kriminalitet.
 
Som "belöning" för sitt agerande har han nu tilldelats en tjänst på kommunen - tydligen med lagomt betalt för att slippa avräkna. Och får sitta kvar som ordförande för Nordisks flygteknikcentreum - ett förtroendeuppdrag. Och Karl P slår ifrån sig - de andra får göra upp det här med förtroende direkt med Leif Wikman.
 
Annat ljud i skällan har det varit. Man undrar ju skillnaden mot Luleboaffären? Vore det inte rimligt att kräva att Wikman - likt Sandberg - får lämna tillbak de förmåner han tillskansat sig på felaktigt sätt? Och att han likt Kjell Mickelsson får lämna sitt förtroendeuppdag?Och borde inte tonen mot Leif Wikman vara minst lika hård som mot Eva Bergström och Camilla Hansen? Tjejerna hade iaf ingen egen vinning i såpan!
 
Tycker fö att media är rätt flata - verkar acceptera att Leif Wikman inte vill uttala sig. Nog har jag sett tv-team jaga folk för mindre.
 
Mycket blev det - om detta - och inga länkar. Och min tid börjar vara ute.
 
Fatima och Leila har namnsdag. Och Christer Svensson har hunnit upp mig - 64 idag - grattis.
 
Idag ska jag göra ett vanligt arbetspass. Sen måste jag inhandla lite mat - få se om jag kan tro mig att lägga in ett träningspass idag.
 
Fick en obehaglig känsla av att det var onsdag idag - men tack och lov står det tisdag på båda tidningarna.
 
Så våra eran tisdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback