Glöm Sixten!

2012-08-06. kl. 06.15
 
Glöm Sixten - iaf att han skulle ha namnsdag idag. Hissa flaggan och hurra för Alfons och Inez istället. Mors almanack är helt ute - Sixten, Säve och Sölve. Var det så en gång i världen?
 
Himlen gråter idag - så ska det vara första riktiga arbetsdagen efter semestern. Då slipper jag harmas vädret. Dock får jag harmas att jag inte iddes ta in täcken från tvättstrecket igår kväll - nu är det blöta igen!!
 
Ibland bara blir det så - jag undrar om det verkligen heter så - tvättstreck. Kul iaf att se att fler undrar. Tur att goggle finns - här även med bildspråk.
 
Bra dag igår - även om vädret ställde allt på huvud. En stund i solen skulle det bli - kl. 11 -  för att sen vara på gymmet klockan 13. Men strålande sol fick mig kvar i "pergolan" - där serverades jordgubbar, glass, maränger och kaffe. Och trevligt sällskap i ålder 3 månader till 88 år.
 
Lite panik blev det vid 15-tiden då jag fick veta att det var fotboll på Likoarena kl. 18.30 - Lisa match. Man hinner mer än man tror - inhandling, en sväng till jobbet och sen en segermatch mot Svensbyn. Vilket jag glömt att skoja med Ulla Persson om!
 
Ja vardagen återvänder väl för många idag. Lugnt kommer det väl inte bli för Christina Lugn - tipset att hon får gå! Det finns väl en del annat som det börjat grävas i som bör få svar snart - det går väl inte att gömma sig hur länge som helst.
 
De bidde ingen sommar alls - på 5 av SMHI:s mätstationer uppfylldes inte de meteorologiska (vilket ord!!) kraven för sommar! Dock fanns inte Sunderbyn med bland dessa - det var väl gårdagen (och några dagar till) som räddade oss från det.
 
Båda lokaltidningarna toppar med att publiken sviker Luleåkalaset. Förutspådde jag väl här på bloggen - tror jag. Iaf noterade jag att ett helgpass var svårsålt - på FB - trots nästan halva priset.
 
Annars är det fortfarande semester över tidningarna - inga adrenalinkickar av ledarsidorna heller - Kuriren om  Vityssland och den utvisade ambassadören. NSD dammar av rätten till heltid. Känns inte helt nytt och fräscht.
 
Hoppas det känns nytt och fräscht att komma till jobbet - ny energi att komma igång bra. Och en rejält genomkörare ska de bli på gymmet - kommer säkert att låta dagens invägning på Viktväktarna gå ut äver gåbandet!!
 
Ha en bra måndag - oavsett ni semestrar eller jobbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback