Kall Lovisa

2012-08-25, kl. 09.00
 
Riktigt sen idag - inte upp förrän halvsju - och då hade tant Lilly hämtat tidningarna. Sen tog det sin tid att ta mig genom tidningarna idag - trots att det inte var något särskilt.
 
Men en särskild dag är det idag - Lovisadagen - då gick kallsten i sjön enligt farmor Hilda och då var det helt otänkbart med utebad. Googlade på "tanten" och hittade en massa spådomar om augusti. Men huvudsaken är iaf att ni inte badar i älven idag!!
 
Stockholm tor i går - värsta "maraton" för min kropp. Inte särskilt ansträngande möte - men ändå så himla trött. Och det var inget ansträngande i övrig heller - logistiken funkade utmärkt utan ens några köer eller någon säkerhetskontroll som retade upp mig.
 
Och så kan jag meddela att Magnum After dinner numer inte finns kvar i min frys. Men skvallra inte för Helena på Vikväktarna!
 
 Kuriren toppar med "snabbavveckingen" av Kiruna. Bästa att länka när det är möjligt.  Lite oroad skulle jag bli som Kirunabo - med ett kommunalråd som hela tiden verkar vara steget efter. NSD har "rasande" malmpriser som ettan nyhet - men priset tydligen fortfarande så högt att det inte är nägon ko på isen för de nya gruvorna.
 
Toppen idag dock Östmans krönika - skrattade. Och minns mina tankar på jag såg nyhetsartikeln med Bosse Strömbäck som chef för tillväxtandet - bock och trädgårdsmästare. Och så sant om Torbjörn - var har han gömt sig?
 
NSD:s ledarsida domineras av Swedemark - den äldre av hankön. Han avhandlar allt från Dallas återkomst till Pia Sundhagens event. återkomst - till fotbollslandslaget. Hon prisas för sitt nobbande av presidentlunchen - Georg W Bush - och Swedenmark tror att hon ätit lunchen - om Obama bjudit in. En rättrogen vänstermänniska - som i förhandlingarna med USA (om event. förlängt kontrakt) förvissat sig om att på åka i businessclass - och slippa behandla sig med "pöblen" - en rättrogen vänstermänniska väl förtrogen med nomenklaturan??
 
Nu ska jag göra mig färdig att åka till Skördmarknaden i Boden. Ska hålla de lokala fp-politikerna sällskap i montern några timmar. Kan undra om sonen inte är på väg dit redan - han skulle vara några timmar i montern innan han springer marknadsloppet.
 
Och honom löser jag av på Likoarena vid 18-tiden - så far han hem och grillar mig lite middag enligt löfte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback