Trevligt sällskap

2012-08-03, kl. 07.00
 
Trevlig sällskap till tidningslådan i morse - herr Skogshare - måste tillstå - så jägardotter jag är - att jag aldrig tänkt i några andra banor än bara "hare" - men det var Anders som tyckte det var så roligt att se en skogshare - där nere i Götene, Göteborg och Värmdö är det tydligen mest tyskharar/f'ältharar.
 
Helt okej dag igår - hann faktiskt en del på jobbet. Och sen blev det träning - faktiskt gåbandet 1 km - fast i mycket maklig takt för att inte bryta foten igen. Men det smakade mer - idag ökar jag till 2 km.
 
Idag hurrar vi för Tage som har namnsdag - och tänker bland annat på Jens svärfar som dog alldeles för ung - 1999, Och så blir det 85-års kalas i eftermiddag - hos Nancy - for ever young. Stora syster på väg mot 91 får väl ingå i serveringspersonalen denna gång.
 
Inga kioskvältare i tidnngarna idag - Kuriren om vandalism som står kommunerna dyrt - Gällivare i fokus. Så Luleåkalaset så klart - Kuriren högst involverade med sin "årets lulebo" - måste erkänna att jag knappt minns vilka som nominerats. NSD toppar med "Svarta siffror" om dödsoffer på de  norrbottniska vägarna. Och så Luleåkalaset - där också. Ska bli intressant att se om stadsfesten överlevt sig själv? Såg att ett helgpass med ordinarie pris 580 kronor såldes för 300 på FB - och trots det inget sug.
 
Pytt i panna på NSD:s ledarsida; facket, Burma, klass och kön och så "rejäl pension" i 4 olika snuttar. Helt okej. Och mycket bättre än Kuriren som nu kör Tillväxtverketoch Christina Lugnet för 3:e dagen i veckan. Förvisso...men nog känns det lite fantasilöst. Fast temat kanske för veckan kanske är att hacka på Centerpartiet - noterar att de 2 övriga ledarna handlar om att "förgöra" Annie Löf respektive Lena Ek - båda två centernkvinnor!
 
För övrigt har väl våra lokaltidningar var sin lite delikata grej idag/iveckan. Ska Kurirens tävling årets Lulbo utse en som har sin födkrok i mediahuset - på Kurirens avdelning? Och hur hanterar NSD att en av de högst involverade i SSU:s bidragsfusk - hon var ordförande under åren som är aktuella - jobbar åt tidningen? Vem vågar tipsa den redaktionen? Timeout kanske?
 
Nu kör jag - om jag ska klara mina hålltider. Jobb och träning, fm. Hämta kusinen kl. 13. Därefter 85-årskalas. Klockan 17.startar "svarttaxin" - då är det hämtning på Kallax. Vad kvällen sen bär i sitt sköte återstår att se. Kan det möjligen vara dags för Therese Alshammar?
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback