Årsbästa

2012-12-26, kl. 09.00 - idag har Stefan och Staffan namnsdag. Grattis.
 
Idag har jag satt årsbästa - steg inte upp förrän strax efter kl. 8. Påven höll mig vaken till efter midnatt.
 
Julafton förlöpte väl. I Jens och Lottas nya lägenhet på Timmermansgatan. Med "barnen" i fokus förstås. Måste väl skriva "barnen" då riktiga tomten inte kom - utan Sara iförd tomtemask var julklappsutdelare. Och allt från flytten har förstås inte kommit på plats med inflyttning den 14 december - Jens fick ge sig ut och jaga fram kanel till gröten.
 
En snabb nätvandring på tidningarna har jag hunnit med - verkar ha varit hyfsat lugnt. En sån här morgon är det skönt med inga nyheter - finns där några brukar de vara av sorglig karaktär.
 
Vissa kan väl tycka det är "sorgligt" med fortsatt kyla - 25 - och faktiskt lite snöande då och då. I alla fall så pass mycket snö att jag får anledning att ge mig ut och skotta en stund.
 
Tydligt tecken på att det inte är några nyheter är att TV inleder med vädret - ett event. kommande oväder, Och sen om en undersökning från Danmark som visar att om vi minskar vår saltkonsumtion med 3gr per dag så skulle ca 1000 liv per år kunna räddas. De vita giften - salt - och socker.
 
Ha nu en lugn och fin juldag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback