Astrala influenser

2012-12-28, kl. 07.00 - och Benjamin har namnsdag.
 
Bästa svärdotter Lotta fyller år - grattis. Och min vän Britt-Marie som avled på juldagsmorgonen skulle fyllt 58 - så fattbart och orättvist att hon är borta. En person så fylld av energi och livsglädje - till gagn både för sig själv och inte minst för oss andra som hade förmånen att känna henne! Men - such is life!
 
Själv kommer jag idag att bli utsatt för "fortsatt positiva astrala influenser" - vad det nu innebär? NSD:s horoskop.
 
Igår var jag utsatt för dåliga influenser. Blev ingen träning. Ärenden på stan tog orimligt mycket tid. Massor med folk och en väghållning inte värd namnet. Tänk att det mesta kan skyllas på dålig plogning den här vintern.
 
Traktorn gjorde sitt sent igårkväll - och nu har jag varit ute och dragit runt lite snö i 45 minuter. Inte kollat någon temperatur - men ljuvligt skönt var det att röra på sig i morgonmörkret. Lite extra mörker var det - vårat ljusrelä fortsätter att gäcka oss. Denna morgon funkade det inte med resetknappen heller? Och inga astrala influenser här inte!
 
Knivmordet, LF Basket, Kallare kyrkor och Konsthallchefen dominerar tidningarnas första sidor. Kärleken kan verkligen ta sig överraskande uttryck - kvinnan misstänkt för att ha mördat den hon nyss förlovat sig med. Och så får Sven-Erik Bucht en lite ruta på NSD:s etta också - som sen visar sig vara ett helt mittuppslag marknadsföring av nämnde person. Som för övrigt fyller år idag. Men har har ingen öppen FB-sida utan jag uppmanas att skicka honom ett meddelande. Men si då får han klara sig utan mina gratulationer!
 
Linda Danhall har fotograferat till Bucht artikeln - men det verkar inte vara någon som vill stå som avsändare för artikelns innehåll? Kan det vara från partihögkvarteret? Få se om den kommer på nätet senare - och om någon då träder fram?
 
Idag borde det bli jobb först - och träning sen. Sara ska komma och hjälpa mig montera en hurts på förmiddagen. Osvuret är väl bäst när det gäller träningen - ska ju hinna med att gratta Lotta också.
 
Och så får vi väl alla fira namnsdag idag - Värnlösa barns dag. För att är vi väl värnlösa - på ett eller annat sätt?
 
Tänk nu är det helg igen - 4 lediga dagar. Ha en bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback