GB

2012-12-23, kl. 08.30 och Adam har namnsdag - och drottningen fyll år - tillsammans med åtminstone 5 av mina vänner på FB - de jämt fyllande för nämnas: Ivar Gustafsson i Öjebyn - jämnt och jämnt - men trekvarts sekel är väl något att skriva hem om. Och så Eva Bosved i Nacka. Stort GRATTIS till er alla.
 
Nu har länken till Adam förhoppningsvis gett denna text en lättlälst svart tryckfärg. Annars hade jag en annan länk med mig in på bloggen - om GB - den nya viktminskningsmetoden som ska fixa alla extra kilon vi drar på oss i jul. Och som bland annat återupprättar den förtalade potatisen. B står för något med balans - kan väl vara förnuftigt.
 
Basketmatchen igår blev en riktig thriller - Amanda satt en trea i matchens absolut sista sekunder - och ordnade därmed en 5 minuters förlängning som Antnäs vann med 1 poäng. Lite småtjenligt åt Gladans tränare som tog ut segern i förväg då de ledde med 3 poäng strax före full tid.
 
Sen köpte jag en tulplanbukett och åkte till faster och drack den där koppen kaffe som jag utlovat så länge. Trevligt - fick ett par hemstickade myssockar med mig hem. Och för övrigt så inleddes där julens fördärv - nybakad bulla och flera sorters kakor slank ned.
 
Lyckades sen skärpa upp mig och fixade till en "Mammapaj" - (pajen med mycket VB och grädde - men utan pajskal=, sillsallad (den röda), Wasabilax, skinkrulladerna (de med rökt skinka - ej att förväxla med oxköttsdito), Och så någonting nytt till julbordet - en enkel Paté. Sen var jag rätt trött - det blev faktiskt  Downton Abbey - serien som så många prisat - men som jag inte sett tidigare - inte fattat att det var DEN serien. 
 
Noterar - 30 med råge - så det var väl lika bra att jag tog sovmorgon idag - till halvåtta.
 
För övrigt stod det två stora blompaket i hallen när jag kom hem igår - ett till kusinen och ett till mig. Jättefina blommor med hälsning från Bollnäs. Kusinen ska få veta om det idag - men skickar redan nu ett himla stort TACK till moster och morbror i Bollnäs.
 
Inte mycket politik idag - men det ska det kanske inte vara när jag är ledig och det är dan före dopparedan. Hade dock tänkt lägga ut länken från fredagens artikel - den om att det är FP som motionerat om isbanan i centrum - som blivit sån succé. Var ju på stor bild i tidningen - sällan nu för tiden. Men hittade inte vare sig artikel eller bild länkade. Så ni får nöja er med en länk till en bild av en annan snygg tjej. Fast monarkisten inom mig blir lite tveksam då man seriöst, högtidligt och på allvar skriver .H.K.H Prinsessan Estelle.
 
Nu brinner alla fyra ljusen mysigt här framför mig. Och nu ska jag förflytta mig till spisen igen - startar dagen med att koka lingonsylt och förfärdiga Mor Mariannes Mimymsallad.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback