Min bästa stund

2012-12-02, kl. 06.30
 
Min bästa stund är nu. Uppe sen halvfem. Har tjyvat i elektrikeryrket. Men den här gången gick jag bet på att få igång våra ytterlampor. Avvaktar ett ljus/mörker skifte i eftermiddag - få se om det lynniga skymmningsrelät kommer igång av sig själv.
 
Lingonsylten färdigkokt. Nu funderar jag på att baka en saffranssockerkaka. Elektriker, kokerska och bagare - innan klockan 7. Vad månde bliva av denna dag?
 
Bra dag igår. Först lite hemmastök, sen en tur till Storheden. Två julklappar inhandlade - innan jag drabbades av flyktkänsla då mängder av folk välde in på Maxi.
 
Basketmatch med Sara och gänget - en otroligt jämn match som ABK till slut vann med 48 - 38, Idag är det fö match igen i samma Björkskatahall - nu med Lisas gäng.
 
Men innan dess ska jag hinna ta reda på ett billass med prylar som Jens och Lotta skickade tillbaka från Västbacken. Allt från fars skyttepokal,  mors vackra mattor, en mindre matservis från faster Henny och Stens gamla polisuniformsjacka. Nu ska det placeras i plastpåsar, förvaras i bodan. Och till sommar ska här rensas i lugn och ro.
 
På nyhetsfronten som vanligt mest tråkiga nyheter - misstänkt mordbrand i fritidshus vid Kaixälven. Låter skumt - men kanske med hopp och snabb uppklarning - att polisen redan vet vilka två personer som omkommit - och att misstanken redan är mordbrand.
 
Själv är jag mysteriet med den rödlilatexten på spåret. Om allt nu är rödlila idag - och övergår till svart först efter länkningen. Då vet jag!
 
Ha en bra första advent - och var försiktig med de levande ljusen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback