Soffkoma

2012-12-30, kl. 08.00 - och Set och Abel har namnsdag - grattis.
 
Förmiddagen igår var effektiv och bra. Hann både med att koka blåbärsgröt och göra västerbottensostfyllda rullader - och leverera dem till Jens. Apoteksärenden åt kusinen - och inhandling på Kvantum. Hem till tv började sända skidor. Sen skulle jag vila på soffan och njuta både av herrarnas skidor och JVM. Såg lite hockey - men särskilt många startande i Touren hann jag inte med innan jag gick in i någon form av soffkoma. Några telefonsamtal hann jag med att svara på - men vaknade inte på riktigt förrän efter 21. Misstänker att det pågår en kamp i min kropp. Alla dessa förkylningsbaciller från släkt och vänner har säkert krupit över till mig. Nu pågår sökert ett försvarskrig från mitt immunförsvar. En svag dov huvudvärk kan bestyrka denna teori - men än verkar immunförsvaret hålla stången.
 
Fast jag fick lust att krypa tillbak under täcket när jag öppnade ytterdörren. Som knappt gick att öppna pga av snö som vindpinats dit. Så mycket uppifrån verkar inte ha kommit - men rejäla drivor mot huset har det blivit.
 
Klass I varning i hela länet - ser jag när jag börjar min nätvandring. E 10:an avstängd från Björkliden till gränsen. Uppgifterna från Kuriren. I NSD hade det inte ens fått med vädervarningen - intet nytt alls. Från storstadstidningarna inte heller mycket att hämta - det enda som får mig att höja på ögonbrynen är attentat på Filippinerna - ett bomdåd mot en buss - och en storm som tagit 20 liv. Det senare väl dock inget attentat.
 
Nu viner det runt huset här hemma så det låter rent otäckt. Kanske måste vänta med "snösaneringen" ett tag. Frestande att krypa tillbak i sängen. Det ska jag inte göra - ska börja med att koka mig ny lingonsylt - så jag har till gröten.
 
Ha en bra söndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback