Upp och ned vända dygnet

2012-12-15, kl. 07.15 och Gottfrid har namnsdag.
 
Det snurrade fort igår - mackor och mat levererade till Timmermansgatan 48. Jens och Lottas nya adress. Såg lägenheten för första gången  Väl okej om man nu vill bo mitt i stan.
 
Trafiken var helgalen när jag for från stan - tre indicentern med bilar - varav en stod vänd i färdriktningen vid "Philipssons korsningen". Var på väg på julfest i Älvsbyn - men vände. Till och med 97:an var obehagligt spårig - och till råga på allt började det snöa igen.Missade Kaniskrogen - trist.
 
Lite besviken gick jag och vilade vid 17tiden - och vaknade klockan 22.15 - trodde jag - hungrig och tog mig en macka. Gick på toa för kvällsbestyren - och upptäckte att klockan var halv fyra!! Herregud! Minns att Jens hade ringt - och berättat att matleveransen fått godkänt - kollar på telefonen att det var 20.49 - men i övrigt hade jag alltså sovit som en klubbad lake.
 
Nå ganska härligt att dra på täckbyxor och anorak och ge mig ut i snösvängen. Skottat i 1 timmer och 45 minuter. Skön motion - och borde väl kunna räknas som veckans tredje motionspass - även om Actic bara fått två besök.
 
Så tidningarna togs fram först klockan 6 - och lästes i rätt ordning idag. Kuriren toppar med att Green Cargo varslag - dock inte ute på nätet i någon av tidningarna. NSD har om taxi i Boden som lämnat en dement ute i kylan - utan förmåga att ta hand om sig själv. Tur att inget värre hände.
 
Värre - milt uttryck - med skolmassakerna i USA - känns som om man vill säga igen. Nyheten finns i båda våra lokaltidningar - och dominerar förstås de som jag fortfarande kalla kvällstidningar - Expressen och AB. Den enda nyhet som kan konkurra där är förstås vädret - mera snö. Kan fö rapportera att när jag precis skottat färdigt - och putsat bron - då började de första flingorna falla igen.
 
Ni nu som inte har någon snö att skott, inte ska köra flyttlass, inte ska köra barnbarn till och från basketmatcher ni kan ju gå in på NSD:s Quiz och kolla in hur ni följt med veckans nyheter. Själv måste jag nu lyfta rumpan och förflytta mig till duschen. Klockan 09.30 är det uppkast på Örnäset. Event. ska ett och annat barnbarn och en och annan mormor/moster hämtas innan det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback