Hals över huvud

2012-02-07, kl. 09.00

Hals över huvud lämnade jag jobbet igår - vid 15-tiden. Jens ringde att Lotta trodde att hälsenan gått av igen och att hon behövde skjuts till någon vårdcentral för event. vidare transport till sjukhuset.

Ja det var ju bara kulmen på en dramatisk dag - där jag hade en mycket vådlig färd till jobbet. Tokstollar som prompt skulle köra om trots att kön faktiskt låg i dryga 90. En i grunden mjölktjock snörök blev om möjligt än värre - och bilar med röda glasen sönderslagna på baklykorna var ännu omöjligare att se framför sig.

Insåg dock att jag hade haft tur som kom helskinnad till jobbet - olyckor - och allvarliga sådan lite här och var.

Vid lunch startade jag mot invägningen på Viktväktarna - men insåg efter att ha passerat hörnet Lulsundsgatan-Prästgatan att det vore idioti att bege sig vidare. trots allt ingen närvaroplikt där.

Nåväl - Lotta forslades så småningom till Stadsviken där de konstaterades att hälsenan iaf inte var av. Troligen någon form av upphakning som släppt - så kanske ett steg närmare normalläge.

Efter det läkarbesöket blev det basket på Tunaskolan - Saras lag mot Vråken. Underläge med 12-0 vändes så småningom till oavgjort i full tid. Ledning då det var 13 sekunder kvar - men tyvärr förlorade de sen i förlängningen. Men vilken dramatik!!

Förbyttes dock i antiklimax då jag kom hem och inte kom ut på nätet. Vare sig via bärbara datorns mobila bredband eller "fånen". Blir liksom frustrerande då man inte ens kan ge sig ut på FB och klaga sin nöd!

Så länge sen jag läste lokaltdiningarna - flera timmar - att jag inte minns om det var något som hetsade mig där.

Iaf 27 minus när jag startade hemifrån - men ser rapporter att Antnäs ska ha haft minus 38.

Nu väntar jag på att Thomas ska höra av sig - ska skjutsa honom för att hämta handlingarna på kommunhuset.

Dataisoleringen hemma gjorde ju att jag fick snabba på till jobbet - här före klockan 8. Hoppas på en lugnare start i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback