Helgardering

2012-02-02, kl. 21.00 snart iaf

Helgarderar med ett kort inlägg ikväll - bara för att säga att det nog inte blir något i morgonbitti. I det hänseendet var det bättre förr - nog hann jag med bloggen även om jag skulle med morgonflyget?

Alltså Stockholm i morgon - SV:s valberedning - förberedande möte - väldigt långt i förväg innan skarpt läge. Hade sett framemot att träffa Fredrick Federlay som jag faktiskt aldrig mött eller sett i verkliga livet. Börjar undra om han finns i verkligheten? Men officiellt är han iaf på någon utskottsresa (tror jag det var).

Verkligt flyt har jag haft idag - mitt i ett oflyt. Har haft en dröm att verkstan skulle ringa och vilja ha min bil just fredag då jag ändå inte behöver den. Glömde ringa och fråga innan jag lämnade jobbet.

Åkte och handlade en ganska "frukttung" kasse. Och fick en idé att jag kanske kunde åka förbi istället. Sagt och gjort - och efter en liten väntan fick jag klart att lämna bilen.

Goda råd var dyra - hur jag skulle ta mig därifrån. Ringde Birgit, ringde och sms:ade Jens. Eller försökte iaf. Kom aldrig fram med vare sig det ena eller andra. Micke och jag läste gemensamma eder över Telias nät - vilket visade sig vara orättvist då tydligen min telefon hakat sig. Det räckte med ett av och påslag så "blippade"det in massor av nummer som sökt mig och flera sms.

Nåväl - jag tog gud i hågen och kassarna i händerna och gick till busshållplatsen. Inga köande bussåkare syntes till . och öronen började kännas isiga. Men så kom två killar som berättade att bussen borde vara på ingående - vilken den också var. Och kortet funkade!

Till Smedjegatan där det var 5 minuter till bussen mot Sunderbyn skulle avgå.

300 meters promenad hem - och där stod både Kerstin och Lilly i farstun och öppnade dörren så jag slapp leta nycklarna med mina ganska stelfrusna fingrar.

Och som extra bonus hade Kerstin ställt in en portion med ris och kyckling till mig - luktade och smakade helt underbart.

Av morgondagen hoppas jag på glada nyheter om Northlands som ställt in aktiehandeln idag.

Så hoppas jag vakna i tid - klockan 04.00 - taxin kommer 05.20. Tänk att sånt numer är ett problem för mig - alltid morgonpigg??

Sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback