Husdjur

2012-02-22, kl. 06.30
 
Upptäckte igår att jag fått husdjur. Små ulliga saker - gråa med visst inslag av brunt. Dammråttor.Passligt nog har jag ledig förmiddag eftersom jag ska stanna kvar efter jobbet och gå på Luleås årsmöte. Ska till och med få sitta ordförande om valberedningen får som den vill. Då har man ingen att skylla på om det segar ut.

En bra dag igår - mycket gjort på jobbet. Men blir fortfarande för mycket med ett sammanträde ovanpå jobbet. Somnade på soffan vid 19-tiden och vaknade vid midnatt. Lite datorpyssel 1 timme - men sen somnade jag om hyfsat raskt. Och för klockan 5 hämtade jag iaf tidningarna.

Kommunalrådet Stålnacke toppar Kurirens etta - på bild. Åkandes bob om jag ser rätt - inte madrass som bildtexten anger. Madrass åker däremot en elev från kursen i svenska - med en baby på magen. Och hon inte bara åkte - hon störtade nedför backen med en baby i famn. Fullständigt ansvarslöst enligt mig - men måhända är det en mediakonstrauktion?

Tråkig nyhet för Kalix - igår med de klart att det bli nedflyttning för bandylaget. Och inte hann jag dit på någon match heller.

Enligt NSD:s huvudnyhet
så sluter S leden - klart med stängningen av kirurgin i Kalix. Man häpnar ju över hur enkelt man låter sig övergå till att vara röstboskap. Nog vore det på sin plats att granska vad vederbörande politiker sagt under resans gång.

Pia har namnsdag idag - tronar där ensam med sina 3 bokstäver. Lätt för Pia Åhmans dagisbarn att träna skriva hennes namn. Grattis på namndagen!

Apropå namn så sa jag till min kompis att jag tycker att kronprinsessans förstfödda ska heta Regina om det blir en flicka. Inbillar mig att det betyder drottning - och flickebarnet är ju den första kvinnliga tronföljare i Sverige som föds till 'ämbetet. Kompisen kontrade med att om det blir en pojke måste han ju då heta Elvis - the King.

Nå vi får väl se om tidningarna får flasha upp några rubriker om den kungliga födseln idag. Och kom ihåg var ni hörde det först - om hon nu får heta Regina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback