Kortis

2012-02-17, kl. 07.00

Idag får det bli ett kort besök på morgonbloggen - sovit till klockan 06.00 - igen. Får inte ordning på´t - har inte ens en susning om att två väckarklockor bevisligen ringt.

Var på teatern igårkväll - så kallad publikgenomdragning av "Grabben i graven.." (tack Y.M). Riktigt trevlig. Trevligt också med LRF-sponsringen som bland annat innebar en kossa i entrén. Kerstin och jag såg vissa likheter med den utanför ICA i Tärendö - så vi undrar var teaterkossan står till vardags? Entredörrarna var också inklädda med något träslag - i den mån det ingick i sponsringen och skulle föreställa ladgårdsdörrar så hade de misslyckats. Påminde mest om saloondörrar!

Dagen i övrigt var också bra igår. "Skovet" då det går lätt att jobba och det mesta faller på plats fortsätter. Dock blev vädret ett lite aber under några timmar på eftermiddagen. Intensivt snöande och snålblåst är inte kul - särskilt inte vid en temperatur vid bara plus några grader. Har kommit på att jag är en riktig "högtryckare" - trivs bäst med 25 - oavsett det är plus eller minus - allt däremellan kan jag vara utan.

Hann dock inte med Liberala Kvinnors föreläsningslunch igår - "Folktro och skrock" var ett ämne som annars lockade mig - och med en föreläsare vars namn förpliktade - Astrid Lindgren.

Båda tidningarna topar idag med en
krock på E10:an. En krock som krävde ett dödsoffer. Oavsett vem som drabbats är det djupt tragiskt och onödigt. Själv fick jag ett oväntat dödsbud igår - en folkpartivän som på en kort tid fått ge vika för cancern.

Kort som sagt - jobbet kallar. Massor av små praktiska saker som ska ordnas idag - inte minst inför helgens konferens i Skellefteå. Glad att mina Kirunavänner inte ska köra bil ned utan mellanlanda i Luleå och åka med mig i morgon. Om nu SJ tar dem hit?

Ha en bra fredag - får se om ni hör av mig något under helgen. KAN bli bloggpaus i dagarna två. Men ni kan ju alltid följa mig på FB.

För övrigt har Alexandra och Sandra namnsdag idag - grattis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback