Lugn helg?

2012-02-12, kl. 07.30

Redo att avnjuta söndagen. Har hämtat in DN och satt på motorvärmaren. I eftermiddag blir det årsmötet i Kalix - ska bli trevligt att återse mina fp-vänner där.

Förlust i basket - men ABK höll ställningarna oväntat bra mot Gammelstad. Med 7 spelare varav en med sviter efter en hjärnskakning och en som blev rejält skadad i armbågen under matchen får man nog använda utrycket klarade sig mycket bra.

Kalaset hos Lisa innehöll massor av godsaker - så jag klarade mig väl si så där. Lisas egenhändigt bakade kladdmuffins var bara sagolika - liksom en del andra småkakor. Ofattarbart att så små, små saker kan innehålla så mycket propoints!

Lugn helg ser det ut att ha varit om man ska tro menyn på de lokala nättidningarna. Inte en enda rapport om fylleri och misshandel vad jag kan se. Det enda riktigt polisiära är
dessa tjuvar som åkte på pumpen. Blir förvånad att man inte skriver vart det ägt rum - skulle väl i bästa fall kunna ge polisen ett och annat tips. Vad ligger bakom denna njugga information?

Desto mer droger här - Whitney Houston har knarkat ihjäl sig. Rikedom och berömmelse må ge lycka - men det verkar bli kortvarig för alltför många.

Och Johan Olsson tog ära och berömmelse från Northug som bara kom på 14:e plats. Var en bra sporteftermiddag med hockeyvinst mot ryssarna också.

Om melodifestivalen tycker jag ingenting - för den bojkottade jag igår också. Orkar inte!

Nu ska jag använda morgonens ork till att röja lite här hemma innan jag drar mot Kalix. Lite snö har det kommit men det är så lite så det tror jag att jag spar till "sörlänningarna" hos kusinen. Ebba vill säkert skotta snö med pappa Anders.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback