"Skapande vila"

2012-02-08, kl. 07.30

Huruvida den var skapande eller ej vet jag inte - men vilat har jag. Till kvart i 7. Nästan något av rekord för översovning. Slog av väckningen 04.10 - pigg - men ville sträcka ut kroppen en stund. 

Tant Lilly hade redan hämtat in tidningarna och när jag läste Kurirens horoskop så rekommenderas jag att kosta på mig en skapande vila.

Vet inte om det var Månadsmötet igår som sög musten ur mig. Trevligt var det iaf att för första gången sen jag slutade som gruppledare delta i en sån övning. Men känner att "kvällsjobb" fortfarande suger lite.

Nöjd med gårdagen också för att jag tränade ett rejält pass. Ingen överkurs med programmet gånger 2 - men körde dubbelt på de redskap jag gillar bäst. Och bokade en uppföljnng med instruktör till nästa vecka.

Kuriren toppar med att "Krögare hotas av vräkning" - om "barackerna" på södra hamn. Jag kan ju undra om inte kommunen har något ansvar när man tillåter uthyrning för restaurangverksamhet där omfattande ombyggnadsarbeten ska äga rum under 3,5 år. Då hjälper det inte mycket med hyresrabatt för 2 månader.

Andra nyhet - om plåtslagarna som har fullt upp efter måndagens trafikolyckor.

NSD beskriver en "krock" av annat slag "
Ögren till attack mot partivänner". Nog söker väl den gode Kent konflikt när han använder FB för intern kritik? Lite Juholt stuk över det hela!

Gruppledarbyte i Boden - under ordnade former - Hendrik kommer - Carola går. Och Lars blir ny ordförande för lokalavdelningen. Grattis alla till era val!

Och statsministern är i TV. Slutade kvällen med honom i mörk kostym - nu säger han samma sak - fast i en ljusare kostym. Iaf bevis på att TV inte repriserar.

Mycket i tidningarna idag som vore värt en kommentar - men den "skapande vilan" har iaf inte gett något utrymme för det. Nu måste jag rappa på mot jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback