Var glad åt snön

2012-02-05, kl. 07.30

Var glad nu åt snön som förhoppningsvis ligger och isolerar vatten- och avloppsledningar på många ställen. Påstås att det var kaos i centrala stan igår för att något frusit sönder - personal lär ha stått i ytterkläder och servat kunderna. Uppgift från FB - har inte sett det bekräftat i "gammelmedia" än.

På FB kunde jag också läsa om en vän i Stockholmstrakten som bjöd in till pool i garaget - efter att ha skruvat upp en frusen kran, satt på värmefläkten och sen lämnat det i godan ro.

Såg också om en vän vars bil frusit ihop i Vuollerim - på väg från marknaden.

Själv åkte jag buss in till stan igår för att hämta hem min bil. Före jag hämtade bilen gick jag till Pontushallen och träffade kusin Annlo med familj. Fick se "Gabbe" vinna sin första match i Lulebos brottningscup. Brottning första gången live för mig.

Fortfarande myggfritt här - men bara minus 33 idag. Hoppas hemfärden för Annlo & co går bra - och att det får låna motorvärmare hos Christian i Hakkas. Kusinbarnet Christian fyller nämligen år idag - grattis, grattis.

På den poitiska fronten intet nytt. Får plocka fram gårdagens ledarsida i Kuriren - krönika
signerad Lotta Gröning där hon gör en holmgång med storregioner. Jämförelsen med industrin är bra. Och "frälsningen" med KR-jordbruk kunde väl också dras fram. Men det finns en risk med storregiondebatten - att vi kastar ut barnet med badvattnet - regiontanken är bra. Jag hoppas at en region Norrbotten reser sig ur ruinerna av storregionen.

Och melodifestivalen har jag ingen åsikt om - den såg jag inte.

Idag blir det hemmaröj på förmiddagen. Eftermiddagen ska jag tillbringa på jobbet - några timmar iaf. Efter en dags sjukdom och en dags ledigt för uppdrag känner jag behov av få koll på läget. I bästa fall blir det träning också. Men avvaktar kroppens signaler - bihåleinflammation har övergått i ögoninflammation och något djävulskap i och runt nästan. Ser mest ut som en hamster.

Ha en skön söndag - och mys inne i stugvärmen om ni absolut inte måste ut. Fast jag promenerade faktiskt ca 1 km igår och det var riktigt skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback