Guldvittring kostar på

2012-01-04. kl. nästan 8

Vojne, vojne vilken dag igår/idag. Hockey fram på småtimmarna - och så minsann försvann sändningen i trean efter andra perioden. Med råd på FB hamnade så småningom på radiosporten och kunde följa matchen fram till straffläggning och SEGER.

Inte nog med att TV-sändningen drog - några minuter därefter drog nätet också iväg - så jag kunde inte ens klaga eller få resultat den vägen.

Men tiden hamnar ju ur led - somnade inte förrän vid 2-tiden. Och vaknade strax före 7. Som lök på laxen trodde jag först att klockan var strax före 6 - men tappade ytterligare en timme. Och detta med 4 papperstidningar att läsa. Nonchalansen mot oss tidningsprenumranter ökar - nog en av de få gånger som tidningen inte delats ut senare på dagen.

I vilket fall är det nu full gas mot jobbet som gäller. Blir tävling mot klockan - ska jag hinna in till klockan 09.00? ch ha kaffet klart till Olofsson kommer - väl strax därefter?

Iaf hinner jag väl gratulera Rut på namnsdagen - tant Rut Eklund och min klasskompis på realskolan - Rut Lindgren dyker upp på "skärmen".

Och så grattis till Nisse på födelsedagen - han kan vara en som understundom tittar in på min blogg. Ha en fin födelsedag - det är du värd!!

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Hejsan Ylva!

Tack för gratulations hälsningen!Ja du livet som pensionär är hur underbaert som helst.Det enda som jag har svårt att förstå är hur i hela fridens namn har jag haft tid att arbeta?Det känns som om jag har återfått barnbidraget pengar kommer varj månad på utsatt datum.Enda skilladen är att nu får jag själv disponera pengarna.Jag säger väl som min kloka mamma sa. "Ja om man ska leva här i världen får man också acceptera att man blir äldre och tillslut även gammal" kloka sanna och helt riktiga ord.Än en gång tack för gratulations hälsningen. / Nisse.

2012-01-04 @ 15:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback