Stor vän av kvinnor?!

2012-01-27. kl. 06.00

Underbar start på fredag - hämtade tidningarna 04.10. Bara konstatera att jag numer uppenbarligen behöver så där 7 timmars sömn för att vara beredd att lämna gosängen. Det går väl att leva med det också en tid.

Bra dag igår - lite för länge på jobbet - känner jag direkt fysiskt i kroppen - märkligt. Men jag gjorde en rejäl träning efteråt - nöjd och belåten.

Och sossarna verkar ju riktigt nöjda och belåtna också. Löfven (rätt stavat?) är med sin lugna och trygga framtoning raka motsatsen till Juholt kon
stateras i Aftonbladet.

Fast det hade varit spännande med Jan Eliasson. Av kommentarerna på FB kan jag dra slutsatsen att han kunnat bli sossarnas svar på Bertil Ohlin - kvinnornas man.

S-kvinnorna och Lotta Gröning är inte fullt så nöjda som övriga - inte kvinnornas man skriver Lotta. Undrar just om hon känner tröst av Lennart Thörnlunds nästa plumpa uttalande "Jag vet att han är en stor vän av kvinnor". Jag känner igen den typen av "huvudklappning".

Tycker nästan lite synd om regeringens regionsamordnare Mats Sjästrand - nu har region mittnorrland spruckit också. Samtidigt blir jag lite orolig att Ögrens storvulna planer om en 4-länsregion ska aktualiseras igen.

Idag gratulerar vi Göte och Göta på namnsdagen - grattis.

Ska börja dagen med att följa minsta barnbarnet Lisa till tandläkaren. Till jobbet vid 10-tiden. Flexkontot är rågat i veckan - så förhoppningsvis blir det bara en snabbvisit och sen träning. Ikväll ska jag gå till Lillan och vara med och uppmärksamma Förintelsens minnesdag. Såg lite på TV i går - hyllningen till Raoul Wallenberg. Olle Wästberg höll ett fantastiskt tal! Tänk att han aldrig blev partiledare?

Nu måste jag göra mig färdig så jag kan hämta Lisa i tid. Ha en bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback