Inget att ord om

2012-01-15, kl. 07.00

Har vandrat runt på nättidningarna. Inget att orda om. Förlust - höll jag på att skriva - för Luleå hockey - men dom vann faktiskt på straffar. Det har väl med min pessimistiska syn att göra - förlust av en poäng - större än vinst av två. Tillhör nog dom som talar om halvtomt glas iställer för halvfullt. Men full pott för Ida Ingemarsdotter. Hoppas på mer av henne idag - stafett.

Inspirerad av henne - Ida - ska jag avstå träning idag. Lite småont i kroppen - har sovit ett riktigt rejält pass. Så jag hoppas på mycket underhållande sport idag medan jag plockar undan ett och annat efter julen.

Får väl hoppas att de tjuvar som nu härjar inte alls får full pott. Nu har det varit inbrott i Arvidsjaur och Älvsbyn. Inte altandörrar längre - utan kross av fönsterrutor. Kan man få önska rejäla skärsår?

Lite
udda tjuvgods - begagnade kläder. Fast det var väl eventuella värdesaker i fickorna man var ute efter eftersom kläderna slängt i närheten sen. Men undrar om det verkligen inte finns ett omklädningsrum för innebandyspelarna så det slipper att förvara sina kläder i bilarna?

I övrigt består de lokala nyheterna mest av det vanliga "lördagsgodiset" - med fylla och slagsmål - tyvärr.

Hade en riktigt bra dag igår - med planeringskonferens för länsförbundet. Men orkar fortfarande inte med så långa dagar. Somnde framför TV:n och har inte ens hört telefonen. Undrar om kusin Kerstin var orolig då jag inte svarade? Får hoppas det inte var något akut.

Fem rätt på Keno=5 kronor visar väl att 13:e är en riktig turdag - fast då inser jag att det faktiskt var 14:e igår. Tiden går fort när man har roligt.

Och idag fyller tant Lilly 88 år - grattis! Laura och Lorentz har namnsdag - grattis.

Njut av vilodagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback