STORT!

2012-01-06, kl. 06.00

Så har man varit med och skrivit historia -
VM-guld för småkronorna. Vilken match - gav inge som helst tillfällen till att slumra till. Har avnjutit matchen i massagefåtöljen - i viloläge den också - invirad i yllepläden. Ni som inte varit uppe och sett den har verkligen missat något.

Eva Rydberg och Fredriksdalsteatern får ursäkta - men jag tillät mig medvetet att somna ifrån den för att orka upp. Var den bra? Med tanke på att förmågan avtar redan från 45-årsålder - får man numer sova i förväg. 45 år låter som en rätt hög ålder - annars har det ju varit känt att för män avtar det från 18. Fast det kanske är en skröna?

Nya gymmet igår och en fullvärdig träning. 3 km rask promenad och 10 redskap. Kändes lite futtigt när jag gjort det - funderade på en runda till - men lydde instruktörens råd. Nog rätt bra - för det nöp i en och annan muskel som jag inte visste att jag hade.

Det blev inte mycket till "streching" heller med snö - kusinen hade skottat ganska rent - så bara ett par skovlar för att kunna lämna bilen framför bron.

Ska repareras nu - har drivit lite i natt - och lite påfyllning uppifrån.

Gymmet har öppet mellan 10-15 - den som lever får se.

I skuggan av VM-guldet får vänstern köra vidare med sin kongress - ser att Dinamarca utmanar Sjöstedt. Undrar verkligen om hon/de driver det till omröstning. Blir spännade att se isåfall. Lite förvånande att de sa nej till delat ledarskap - förvisso var det bara med 7 röster. Norrbotten var på segrande sidan - även om jag såg att Annika Sundström höll på delat. Men hon utövar ombudsskapet hemma från soffan.

Nu ska jag ta på snöskottarkläderna - och sen ska jag fira guldet med havregrynsgröt med mosad kiwi. Hann skala och mixa 14 såna under pauserna. Plus lite disk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback