Vann vadet?

2012-01-26, kl. 06.45

Ser ut som om jag vann vadet - med Thomas - om när sossarna ska utse sin partiledare. Allt tyder nu på att det blir i morgon.
Västerbottens Folkblad avslöjar redan idag att det blir Stefan Löfven - en nyhet som i stort alla tidningar hakat på.

Osvuret är förstås bäst - både vad avser tidpunkt och person. Men "blåslampan" i häcken torde inte blivit mindre av Novus mätning som redovisas idag - 22.9% för socialdemokraterna.

Och att svensk media bara klarar en debatt i taget bekräftas. Tror Hägglund är riktigt nöjd att få segla fram i skuggan av - s-krisen. Kd:s gudfader Alf Svensson - som TV-kallar honom just nu - beklagar striden mellan Odell och Hägglund.

Ja det blir nog spännande både fredag och lördag. Men nu satsar jag på att denna dag ska bli bättre än gårdagen. Det var en skitdag då det mesta gick fel.

NSD toppar idag med att Storheden hotar centrum. Och visst finns det anledning att på olika sätt slå vakt om centrum men förslag som att "Storheden ska främja "lador", inget annat" och krav på att alla etableringar på Stoheden ska ha egna entréer känns inte seriösa. Varför inte morötter istället - som tillexempel P-skiva för centrum.

Central uppdatering i båda tidningarna om en lastbil som kört av vägen vid Måttsundsronningen - tänkte varna - men läser att det inte lär bli några trafikproblem.

Kan inte låta bli att nämna artikeln om bron mellan Kronan och Ormberget som nu ska rivas. Ett bygge för något år sen och som nu måste rivas. Till en kostnad av...? Ibland finns det gott om pengar!

Nu måste jag koncentrera mig på att grundlägga en bra dag. Komma i tid till jobbet och hinna med träningen på eftermiddagen. Efter gårdagen kan det bara bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback