Åter till "livet".

 
2012-07-30, kl. 07.00
 
Åter till "livet" - efter några dagar i Västerbotten och ett nästan helt "nätfritt" liv. Resultatnässigt blev det väl ingen större framgång för Alvikstjejer - något milt uttryck - men jag tror både de och vi "supportrar" hade jättekul. Lördag fick vi ju liksom en dag sommar - den andra i år - vid husvagnen på Nydala camping.
 
Kuriren toppar idag med artikel om att maktens män sitter stadigt i länets företagsstyrelser. Dagens blåklint ges av den anledningen till Polarbröds styrelseordförande Anna Borgerryd för uttalandet "Det är viktigt att kompetensen kommer i första hand" med de MYCKET viktiga tillägget att det har ögonen öppna för både manlig och kvinnlig kompetens. Så har de också 6-6 män/kvinnor i sin styrelse!
 
Ledaren i Kuriren visar på ett dyrt experiment - med miljöbilar. Låter lite orimligt med en miljösatsning som tydligen bara 16 privatpersoner haft råd med. Låter som läge för Lena Ek att tänka om.
 
NSD toppar med att oubliken sviker PDL - oviss framtid för arrangemanget. Och själv känner jag bara att vi invänare i länet inte kan räcka till allt. Och i den privata dimensionen blir det ett stressmoment att se allt roligt som genomförs och som man inte orkar/hinner/ids delta i.
 
Tycker fö att NSK ska sälla sig till Lena Ek och tänka om. Idag igen en artikel om socialdemokraternas interna nomineringsprocess - nu med Yvonne stålnacke som inte säger sig har några problem med att kliva fram som ordförande. Och vem tycker det är en nyhet - värd att flaggas på ettan? Bör snarare stämplas med "husbondens röst".
 
Algot har namnsdag - denna måndag då jag tänkt mig att brjeka i semestern lite och göra ett serilöst pass på jobbet. Och sen ett serilöst pass på gymmet.
 
Men i avdelningen gratulationer måste Ludvig lyftas idag - två år blir Johan och Lottas son. Grattis. Och grattis till grabben uti Arnemark också - Göran som fyllde 60 i går. Hipp, hipp, hurra!!
 
Och nu är det OS hela dan - och media triggar upp våra förväntningar så att vi sen får krypa ned i besvikelsens grå - både cykel och simmedaljerna uteblev - och i veteranklassen gick det åt h-vete för Johan Persson.
 
Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback