Flaggan i topp!

2012-07-19, kl. 08.00
 
Idag får Jens dra upp flaggan - mentalt för dom har ingen - och behålla den där några dagar. Sara-namnsdag idag, Sara födelsedag i morgon. Och så är det bröllopsdag och namnsdag för Lisa MADELEINE. För övrigt får vi anledning att "flagga" även här i huset - både Ebba och Jonna heter väl både SARA och JOHANNA. Och så Kerstin MARGARETA. Mycket namnsdagar!!
 
Hemmadag igår - frukost i det gröna. Flyttade ut kontoret - iaf lite kameralt jobb - till häbarsbron. Så klippte jag gräs i en dryg timme. Åskan hotade överhängande och skrämde in mig. Lunchen intogs i strålande sol - och regn!
 
Adresserade kuvert tll mina konfirmationskompisar - iaf 20 av dem - som ska få ett antal bilder brända till skiva.
 
Inga nyheter i lokaltidningarna idag. En spretande ledare i Kuriren - om förebilder. Vilken slutsats ska vi dra om förebilder för en person som önskat ha ett hangarfartyg som förebild - men som lydde mor och valde Michael Jackson istället? Men viktigt att lyfta det som är fröet till ledaren - skolket som gör att 435 ungdomar i Norrbotten tappar sitt studiebidrag. Och vad gör vi åt det? Hur halverar vi det som ett första mål - helst på mycket kort sikt.
 
Spretigt även i NSD som behandlar allt från Nordkorea till gårdagens ledare i Kuriren (om a-kassan). Men ser att Sverige är sämst av de nordiska länderna i rankingen om pressfrihet - får nog läsa den - ledaren - till morgonkaffet.
Få sen om hon - Linnea - triggar igång en debatt med han - Jonas. Trodde annars att sommarens mediakrig skulle bli mellan Nils.Olov Lindfors och Jonas - men än har jag inte sett några spår av det? Men en nyhetsartikel om en skördeförsäkring - som tydligen delvis skulle kunna bekostas av oss skattebetalare. Vi betalar tydligen redan för en liknande skogsförsäkring. Kanske rimligt - allt har ju sitt pris.
 
Och så blir jag förbannad på kommunalrådet i Kalix - som köper ut gubben som sextrakasserat en funktionshindrad. Istället för att polisanmäla. Man bara häpnar.
 
Nå nu semestrar jag vidare. Klippa färdigt! Storheden besök - clas Ohlson, Biltema - så får vi se vad torsdagen bjuder på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback