Födelsedagsfrossa

2012-07-20, kl. 07.00
 
Allt ifrån 15 till 90 fyller dom - mina vänner som har födelsedag idag. Sju (7) FB-vänner och två irl. Grattis Ingemar i Jommokk 90 år idag - och Patrik "på backen" 45 idag.
 
Men hur stort är det inte att fylla 15 - grattis Sara Sundström!! Kommer och fikar om några timmar.
 
Övriga i gänget; Erik Ullenhag, Birgitta Ohlsson, Gudrun Karlsson, Eva-Lotta Nilsson, Malin Grönborg och Erling Wälivaara. Från 36 till 71. Fast inte i den uppräknade ordningen. Grattis alla!
 
Blev en ärende och shoppingdag igår - startade 09.30 och kom hem vid 17-tiden. Inget som sticker ut precis - möjligen att jag fick iväg bilderna till mina konfirmationskompisar och att jag äntligen "kapade" de två paviljongtälten på Biltema. Lite gräsklippning framemotkvällen - och ännu lite senare matlagning.
 
Verkligen inget som sticker ut i dagens lokalblaskor heller. Lite fundersam blir jag över att Kuriren väljer att publicera en krönika av Åsa Petersen som publicerades redan den 31 juli i fjol i DN. Lite aktualitet har den förstås då den har anknytning till Utöya - men i huvudsak handlar den ju om Åsa Petersen själv - och den trygghet hon fann i SSU - vad nu Kuruiren har för intresse att marknadsföra detta. Lite för mycker personkult. Åsa skriver ju bra - hade väl varit vettigare med en krönika - med ögon och öron ett år efter!! Gamla krönikan kändes som en semestergenväg!
 
Margareta har namnsdag idag - bästa kusinen på övervåningen gratuleras. Och alla andra Margaretor och Gretor tillönkas också en fin namnsdag. Födelsedagsfirande på Västbacken väntar. Och just nu ser det ut som om solen återvänder. Kanske möjligt att göra ett gräsklipparryck efter födelsedagen. I övrigt tar jag emot dagen som den kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback