Frostfritt

2012-07-21, kl. 08.00
 
Såg att Kiruna "utlovats" snö så det kanske är läge att börja berätta huruvida det är frostfritt eller ej här vid kusten. Plus 9 idag är ju ingen höjdare - och då var det väl någon grad kallare vid 5-tiden - 9:an avläst just nu. Och regn kan jag också rapportera - paraply när jag hämtade tidningarna.
 
Tidningarna var inte heller något att skryta med - rätt innehållslösa - på gott och ont.
 
Lite intressant krönika av Lotta Grönning - mest intressant att hon själv svarar nej på frågan hon ställer. Nämligen om man i alla jobb kan kräva middagsrast - om jag nu hårddrar hennes skriveri. Samtidigt skriver hon själv att kommande generationer verkar prioritera familj och fritid framför arbetet. Men läs och begrunda.
 
Själv ska jag proriteta fritiden istället för att tycka om politik - iaf just nu. Johanna har namnsdag - och minst två såna har vi i huset - grattis!
 
Igår var det ju födelsedagskalas på Västbacken - gofika och sen avslutade vi med en surströmmingslunch - vem som nu kom på det!
 
Sen klippte jag gräs - rubbet nu klippt - och klokt var det med tanke på att det regnar idag.
 
Och idag får vi hoppas att Jens och Lotta firar ordentligt - sin bröllopsdag - den 17:e i ordningen tror jag.
 
Kuriren hade ju ett viktigt budskap till mig också - horoskopet, Ska undvika ett hinder och inte försöka lösa ett problem i frontalkrock med andra. Får titta på det!
 
Ha en riktigt bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback