Intet nytt

2012-07-01, kl. 07.00
 
Lång dag igår - 70 mil i bil och 6 timmar på Kirunafestivalen - hemma vid 20-tiden. I Kiruna regnade det vid ankomsten så jag trodde inte mina vänner skulle rigga någon marknadsplats. Men där var Bengt och hade gjort upp en liten eld i grillen, kaffpannan puttrade redan och strax dök både Anne och Alf upp också. Blev en riktigt trevlig dag i Kiruna. Och tydligen så slapp jag ett mycket värre väder här nere vid kusten. Verkar ha stormat rejält - blad och kvistar ligger spridda lite överallt.
 
Kanske vädret som påverkat djuren - möttes vid hemkomsten av en igelkott som inte gick - utan sprang. Och mot mig och efter mig. Och upp på bron och skulle uppenbarligen med in.
 
Även om det var roligt i Kiruna så kändes det i kroppen i morse. Segt att komma upp - snoozade en hel timme. Halvsex klev jag ut för att hämta tidningarna - och då minsann satt lilla harpalten inte långt från bron. Men jag hade hunnit störa honom så det var inte lönt att hämta kameran.
 
Verkar inte hända så mycket på den politiska fronten - eller så händer det så fort att "nyhetern" hinner komma och gå om jag inte är med och kollar hela tiden. För visst damp det ned en - eller möjligen - flera opinionsmätningar häromdagen. Hittar dem ingenstans.
 
Men det är väl ungefär lika  mycket substans i dom som i denna nyhet om en ny superdiet - 10 kg på 10 dagar. Men förstås inget nytt i den heller - 800 kalorier per dag - så går du ned i vikt. Men lär mig visst aldrig - nog klickade jag in mig. Irriteras över den reklam som jag påtvingas - jag hittar iaf inget kryss att stänga den?
 
Nu ska jag göra mig färdig att hämta mormor Doris kl. 8 fvb till Piteå för de två avslutande matcherna. Ska bli spännande att höra om Jens återfått värmen efter 1 500 meter i det 14 gradiga vattnet. Kan undra om inte arrangörerna dessutom använt sig av någon glädjemätare - alla officiella badtemperaturer häromkring låg ett par grader kyligare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback