Irritation och konflikter

2012-07-23 kl. 08.00
 
Sån tur att Kurirens horoskop sällan brukar stämma - någon ska enligt detta försöka lura mig att göra ett misstag. Detta medför konflikter och irritation.
 
Bra dag igår - var faktiskt till jobbet. Initialt för att låna tippex för privat bruk. Men upptäckte att det var vår tur med trappstädningen. Så jag "värmde" med den och tog sen två varv med träningen på gymmet. NÖJD!
 
Kikade i almanackan och insåg att de bara är två veckor kvar av semesterstängningen. När jag kollade in vecka 29 -16 - 22 juli - så började jag fundera vad i fridens dagar jag gjort. Kom ihåg skoinköp, Näset, tälten och några saker till. Tur jag hade bloggen och facebook att titta i och stimulera minnet. Det var nog en riktigt bra vecka!!
 
Idag har jag sovit/legat till klockan sju - eller kvart i om rätt ska vara rätt. Tidningarna är lästa - inget att orda om. Det enda som frestar är Lindgrens slutrea av jumprar för 150:--/st. Brukar alltid hitta någon - och himla bra kvalitet alltid.
 
Sorgligt för Carolina Klüft att hon inte kommer med till OS - vilket jobb och vilka insatser - och så snopet. Lider med henne!
 
Emma gratulerar vi idag - och har hon någon namnsdagskompis så grattis till henne också!
 
Nu ska jag sätta på kaffet, duscha och sen ta min frukostbricka med ut i solen. Sen tar vi emot denna måndag med öppna sinnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback