Less...

2012-07-02, 09.00
 
på det mesta! Igår kväll kunde jag minsann inte komma till ro och sova. Halvtre intog jag sängen - och då spöregnade det. Förstår nu huvudvärken i natt - en 14-dagar gammal förkylning - i avtagande - har bestämt sig för ett nytt liv.
 
Piteå igår - två matcher - på matcharenor som sen vi lämnade dem i fredags förvandlats till rena lervällingarna. En liten eftermiddagslur - och sen blev det fotboll - vilket borde ha sövt mig - för inte var matchen särskilt rolig. Matcherna i Piteå gav mig betydligt mer glädje - inte minst då sista matchen då Sara och några till gjorde "sälen" = gratis lerinpackning!
 
Undrar hur man tänker - både på mediahuset och de som står bakom pressmeddelandet. "Succetävlingen" Midnight swim - med 100 deltagare - och en dröm om 4 000 deltagare om 10 år. Tur att vi har ett kommunalt bolag - Lule Expo som kan ägna sig åt sådan kommunal kärnverksamhet. Undrar hur urvalet skett när man har en tävlingsledare -Tony Bexelius -som efter googling presenteras som "socialdemokrat och idrottsledare". Bra plant(S)kola tydligen - då Linn Bexelius - biträdande tävlingsledare - verkar tillbringa nattvilan på samma adress i Boden.
 
Tokig son hade jag ju - som deltog i tävlingen. Skulle ha simmat 3 km - men sträckan blev halverad pga av kylan. 14 grader  vattnet var tydligen någon gräns för att alls genmföra tävlingen. Enligt uppgift var det bara mätningen förden här tävlingen som uppnådde det - övriga bad runt om i kommunen hade betydligt lägre gradantal.
 
Kurirens ledarsida sjunger en lovsång för Almedalen idag. Allt är öppet och gratis och alla är bjudna påstår ledaren. Det får väl ändå sägas vara en sanning med modifikation. Frågan är hur många som hostar upp några egna pengar för att delta? Men alla har vi ju "lyckan" att matas via media - idag retar jag mig på att de verkar ha vädret - där i Almedalen.
 
Rosa och Rosita har namnsdag - grattis. Själv fick jag lyssna till gamla dängan "Tuttan och Ingeborg" i lördagsmorse - hela Kirunaresan betalade sig då jag ograverat kunde lyssna till Dacapo.
 
Efter tre dagars fritt ätande återgår jag nu till den hårdare skolan - ska inte deppa ner mig med någon vägning idag. Men undrar för mig själv när i fridens dar jag ska komma igång med träningen igen?
 
Ha en riktigt bra dag! HUR jag ska disponera min känns något oklart - men lite mer uppack av marknadskittet blir det väl - tältduken i tvättmaskinen - ska hängas. I den bästa av världar skulle jag fortsätta i den stilen - och städa bilen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback